Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nem furcsa, ha...

Szerintetek nem furcsa, ha egy családanya egy csomó pénzt költ felesleges "tanfolyamokra"? Főleg úgy, hogy ő nem dolgozik?

Figyelt kérdés

Ezekre a ma divatos dolgokra jár: hordozás, tánc meg sport hordozás közben, baba és gyerektorna, baba-masszázs, szoptatási tanácsadó (ezt azért, mert szerinte később ezzel pénzt kereshet), ringató, előadások a család és a munka összeegyeztetéséről stb.

Van, hogy heti 5-10e ft költ ilyenekre, miközben a férje tartja el.

2016. márc. 10. 09:47
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
És te ki vagy a történetben, kérdező? :) a sógornő, sógor, barát, vagy az anyós, esetleg tesó? ;)
2016. márc. 10. 18:57
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy a "férje tarja el" és hogy "nem dolgozik"? Nincs gyerekem, de a kisgyerekes időszak az arról szól, hogy valakinek otthon kell maradnia. Az otthon maradt ember (többnyire a nő) ugyan olyan hasznos tagja a családnak, mint az aki pénzért dolgozik. Aki ezt nem tudja elfogadni, az ne vállaljon gyereket, vagy ne vájkáljon más életében és nem kell szembesülnie vele.

Ahogy végigolvastam a listát 3 dolog jutott eszembe:

-A fele szerintem is fölösleges, de nem az én dolgom.

-Nem is a tied.

-Neked mennyi időd lehet, hogy valaki más 6-7 programját fejben tudod tartani?

Nekem amúgy kifejezetten tetszik, hogy nem otthon ül egész nap, hanem aktívan él. Gondolom a férje keres eleget és megér nekik ennyi pénzt, hogy ne egy leharcolt, a gyerek alap igényeinek teljesítésén felül teljesen céltalan, leharcolt nőhöz érjen haza.

2016. márc. 10. 18:57
 33/36 anonim ***** válasza:
3%

Hát, én biztosan sajnálnék ilyen haszontalan dolgokra egy fityinget is kiadni. De ha a kassza elbírja, hát legyen meg az öröme.

Max. Magamra is elvernék ugyanennyit. Oszt jónapot.

2016. márc. 11. 06:36
 34/36 anonim ***** válasza:
91%

Hasonlóan vagyok én is,igaz az én gyerekem 4 éves,és már ovis,szóval se gyed,se gyes,rám inkább mondhatják irigyek,hogy a férjem tart el.Most tanfolyamra járok,és kapaszkodj meg jövőre kezdek egy újat.Két oka is van,az egyik hogy tanulni akarok,a másik hogy tök beteges a gyerek és nehézkes lenne mellette dolgozni.Nem érzem,hogy a férjem tartana el,mert egy család vagyunk nyilván akiről írsz is megbeszélte ezt a férjével,ahogyan én is az enyémmel.

Másik,és ebbe sokan nem láthatnak bele,nekem pl.több milliós megtakarításom van,még a házasságom előttről,tehát végképp nem érzem magam eltartottnak.A lakás is amiben élünk,az enyém volt már mielőtt összejöttünk.A jövőnkért tanulok,a biztos megélhetésért,azért ha mondjuk a férjem ne adj ég kirúgják akkor én tudjam magunkat segíteni stb. és tudod mit? A férjem roppant élvezi,hogy én eljárok tanulni,közben főzök,rendezem a háztartást és a gyerekünket.

Van ilyen is.Te meg egyszerűen irigy dög vagy.

A férj felnőtt ember,és gondolom mindent megbeszélnek,akkor te minek szólsz bele??????Milyen jogon???

Ráadásul lehet anyu a saját pénzéből költ ilyenekre (már ha beszélhetünk saját,enyém,tiéd pénztől házasságban) de ha nem,akkor sincsen hozzá semmi közöd.

2016. márc. 11. 09:33
 35/36 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem furcsa ;)
2016. márc. 13. 12:50
 36/36 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy anyós vagy, vagy kinézted magadnak a férjet... vagy te vagy a hírhedt húsos kérdező, ez esetben gratulálok bátyádéknak a babához :)
2016. márc. 16. 23:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!