Mit tennének? Kilépnétek a kapcsolatból? Hagynátok, hogy a férjetek új életet kezdjen?
Már jó ideje fontolgatom ezt a döntést. 3 éve született meg a gyermekünk.
Nem kívánom a szexet, se a férjemmel sem sehogy. Már orvosról orvosra jártunk, kineziológusnál. Az elmúlt 3 évben minden fellelhető dolgot megpróbáltunk. Nem tud senki semmit mondani a problémámra. Nem vagyok depressziós, de képtelen vagyok a szexre és minden formájára.
Míg össze bújuk addig elvagyok, de utána képtelen vagyok bármire is.
Nem szeretném azt sem, hogy a férjem így éljen le egy életet. Viszont azt sem tudnám elviselni, hogy megcsaljon. Így erre az elhatározáson gondolkodom, hogy jobb lenne külön. Ő hallani sem akar róla, de mégis akarva akaratlanul bele van kényszerítve ebbe a helyzetbe.
Ebben a helyzetben mi lenne a jó megoldás?
Szia!
Nem tudom, mi van veletek azota, de ha orulnel a kapcsolat helyrejottenek, akkor addig keressetek segitseget, amig nem találtok.
Ha nem a szexualpszichologus, akkor mas. Addig menjetek, mig meg nem találjátok. Részemről a csaladallitast javasolnám, ha akarod, privatban megírom, kit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!