Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megengednétek a 16 éves...

Megengednétek a 16 éves lányotoknak, hogy tetoválást csináltasson?

Figyelt kérdés

Nem hirtelen kapott ötlet.

Ő szépen meg rajzolta-tervezgette bő fél ève, hogy mit szeretne.

2016. márc. 6. 11:50
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésre már válaszoltam, most egy válaszolónak írnék.

Kedves ren! (azzal az indokolatlanul sok betűvel a nevedben)

Persze hogy dolgoznak tetovált emberek mindenhol! Ez nem kérdés! A tetoválás nem egyenértékű azzal, mintha pl valaki gyilkos. Gondolom nem vagy vele tisztában, hogy honnan és melyik korokból származnak a tetoválások. Azt hiszem ezt modernkori hóbortnak tartod. Pedig nem az.

A másik dolog pedig egy tanács lenne. Próbálj meg helyesen fogalmazni és helyesen írni. Pláne ha másokat oktatsz!

De ezt a hibád tudjuk be annak, hogy nem vagy tetoválva... 😉

2016. márc. 7. 18:19
 32/37 rrrrrreennnnn ***** válasza:
0%

Oh, nagyon okosak vagytok egytől-egyig. Grt!

Nem, ilyen emberekkel nem vitatkozom, mint amilyenek ti vagytok. Mert parttalan... Sajnos...

Jô, szerinterek egy tetovàlâstòl olyan valaki, amilyen...

#30, nem sikerült megértened a lényeget, nem ok nélkül...

Mégegyszer: én egyàltalàn NEM ìtélem el a tetovàlàsokat. Mint màr ìrtam...

De: voltak előttem példàk, amike leírtam. Gondolom felfogtad,nem kell mégegyszer ismételni, nem csak "Isten hàta mögötti kis falukban"...

2016. márc. 7. 20:00
 33/37 rrrrrreennnnn ***** válasza:
0%

Na, közben ismét leàllt a telòm, ezzel egyben bocsànat a helyesìràsért.

A vitatkozàst marhasàgnak tartom!

Nem az àltalad #(30) felsorolt indokok miatt zàrkòzom el tőle.

Ha nem talàlkoztam volna az emlìtett dolgokkal, minek írtam volna egyàltalàn kommentet szerinted?

( üsd be a Google-ba: hàtràny a tetovàlàs, de ilyesmi szöveg, meglepő dolgokat làtsz, munkàltatòk írjàk, nem vennének fel tetovàlt embert)...

Sajnos làtok időközben megvàltozott alkatokat, undorìtò rajta a minta...

Nevetséges, mondhatni...

Elfogadàsom: NEM ítélem el, ellenben ti, azt, aki nem varrat, azt igen. Elfogadàsomhoz tartozik még, hogy ha màr varrat, legalàbb olyan helyre, hogy ja 50 kilojàbòl medvealak vàlik, tudja vàllalni. Vagy ha 100 kiloròl összecsoffad 47-re, akkor se legyen gond. (bàr ilyen hely nincs...)

Ennyi.

Egy 16 évesen semmi keresnivalòja egy mintànak.

Miért ne lennék tisztàban a jelentésével attòl, mert nem pàrtolom?

Mondjuk ha te nem szereted a paprikàs krumplit, attòl még tudod, hogyan készül...Nem? Sebaj...

Ti vartyogtok a nem tetovàltakra, én csak leírtam ami a környezetemben történt.

Ja, honnan tudod, hogy nekem indokolalan a sok "r" betű?

Lehet, jelentése van? Mint a te tetkòdnak? ??

2016. márc. 7. 20:16
 34/37 rrrrrreennnnn ***** válasza:
0%
Végül #30,31, a helyesìràst, ha màr ennyire kivesézzük, nektek sem àrtana utàna nézni. Hiànyzik egy jô pàr tagolàs, de ezt tudjuk be annak, hogy tetovàltak vagytok...
2016. márc. 7. 20:22
 35/37 anonim ***** válasza:
54%
Okoskodó ren most is nagyot tévedsz ugyanis én nem vagyok tetovált,és veled elentétben nem ítélkezem.Te már látatlanba itélkezel felettem,buta vagyok,ostoba,tetovált...nem tudsz te semmit csak azt hiszed hogy igen!
2016. márc. 7. 20:28
 36/37 rrrrrreennnnn ***** válasza:
0%

Olyan vicces vagy, komolyan. Ennyiből nem sikerült a lényeget leszűrnöd? Sajnàlom, de akkor nem vagy okos:-)

Nem ìtélkezem, csak elmondtam amit a sajàt szememmel làttam.

Nem vagyok okoskodò, csak mert elmondom a véleményemet.

Tehàt: te àllìtod, hogy kap munkàt. Akkor leszorìtkozom a köztiszteletben àllò személyekre. Orvos, ügyvéd, bírò. Szerinted mind ki van varrva. Jôl van. Akkor felhoztam az unokatestvéremet, aki egy egyszerű csop.vez egy gyàrban. De szétfolyt, takargatja a mintàt. Ez sem elég. Elmondtam a többi embert, aki jelentős sùlyvàltozàson ment keresztül. Vàllalhatatlan. Strandon...Nevetség tàrgya...Van, aki a masszőr előtt is ég...Röhej...

Tudod, én legalàbb 15 hàtrànyàt fel tudom sorolni a tetkònak, te tudsz ennyi előnyét mondani?

Ja, jelentősége van, az életem legfontosabb momentumai. Minden embernek vannak ilyenek... De akkor annyiban merül ki a nagy kreativitàs, hogy egy MÂSIK ember odavarrja? Ha annyira nagy emberek, miért nem alkotnak sajàt kézzel egy emléket ezekről? Ja, mert majd a tetkôs odarakja! Èrtem...

Nagyon jôl tudom, honnan ered a tetovàlàs, nem kell hülyének nézni, mert nem vagyok a pàrtjàn.

Az utànad kommentelő màr el is döntötte, hogy a felhasznàlò nevemben szereplő betűk szàma "indokolatlan".

Mert hàt jelentősége csak egy tetovâlàsnak lehet... Szerinte. Akkor ki a szűk làtòkörű? Ki a szűk làtòkörű? Mint a lovak, szemellenzővel: TETOVÂLÂS!!!!!

Èn azért vàgom a hàtrànyait...

Még valami: elgépelés nem egyenlő a helyesìràsi hibàval. Ez pedig fogalomzavar.

Biztos vannak, nekem jelenleg egy jò pàr éves telefonom van, még mikor az okostelòk megjelentek, jajj...

Megfelel, a tùl modern technikàt,(attòl függetlenül, hogy van gépem javìtàs alatt)nem tudom komolyan venni, mint példàul egy professzort, doktort sem tudnék a kézfején, karjàn, nyakàn kanyargô ôtvaras sàrkànnyal.

Nyàron is rengeteg felsővezetővel talàlkoztam, mindegyik rövidujjù ingben volt a 40 fokban,(ne mondja màr senki, hogy a döglesztő hőségben mindenki nyakig be van gombolkozva)egyiken sem volt semmiféle tetovàlàs.

Na tehàt. Nem îtélem el. Semmi bajom velük. Nem vagyok pàrtjàn, ennyi...

A kérdés sem ez volt, hanem hogy megengedném-e a 16 éves lànyomnak a tetovàlàst. Nem, a 16 éves gyerekemnek nem engedném. Ha ilyen ambìciòi vannak, hogy rajzol, tervez, ebben az irànyban tanìttatnàm tovàbb.

S ha betölti a 18-at, akkor is pròbàlnàm észérvekkel meggyőzni: bàr igaz kislànyom, hogy minden komoly ember ki van varrva, a szervezetre sincs semmi kàros hatàsa, de legalàbb a sajàt testedre legyél tekintettel, vedd figyelembe, hogy ami most jòl mutat, nem biztos, hogy pl. szülés utàn is szép lesz.

Ha nem hat a szò, lelke rajta, a gyerekem marad. Nemhogy egy tetkòtòl, még akkor is, ha mondjuk ütközik a törvénnyel.

Tőlem firkàltathatja magàt mindenki, mint hül y e gyerek a matekfüzetet, ennyi kb...

2016. márc. 8. 00:38
 37/37 anonim ***** válasza:
#30 vagyok, egy deka tetkóm sincs. :D Ez nem igazán jött be.
2016. márc. 8. 08:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!