Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megengednétek a 16 éves...

Megengednétek a 16 éves lányotoknak, hogy tetoválást csináltasson?

Figyelt kérdés

Nem hirtelen kapott ötlet.

Ő szépen meg rajzolta-tervezgette bő fél ève, hogy mit szeretne.

2016. márc. 6. 11:50
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
64%

Én is azt mondanám neki, hogy várjon 1-2 évet, és ha még akkor is szeretné, akkor csak tessék.

Én is szerettem volna 20 éves korom körül, el is kezdtem tervezgetni, de nem igazán volt rá időm, így abba maradt. De aztán pár évre rá összejöttem a barátommal, aki nem szereti a tetoválásokat, úgyhogy lehet, hogy jobb is, hogy nem csináltattam meg

2016. márc. 6. 12:21
 12/37 anonim ***** válasza:
80%
Valószínűleg 7-es mindenki úgy megy állásinterjúra hogy fehérneműre vetkőzik és jól áttnézik nincs e rajta tetkó vagy pc 😂 Haggyad már,jó nagy marhaság!
2016. márc. 6. 12:23
 13/37 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Nekem is és a férjemnek ő van nem egy tetoválása. Mind a ketten normális munkahelyen közép beosztásban dolgozunk. Semmi hátrányuk nincs belőle.

Szívünk szerint meg engednènk neki, de èn is azt mondtam hogy várjon meg vele egy fél évet, hogy akkor is szeretné ezt.

2016. márc. 6. 12:25
 14/37 anonim ***** válasza:
90%
Attól függ, hogy mit. Ha a barátjának a nevét, akivel fél éve van együtt, azt nem engedném. Ha valami szép, igényes tetoválást akar, azt természetesen megengedném, elvinném valami normális tetoválószalonba és kifizetném neki.
2016. márc. 6. 12:25
 15/37 anonim ***** válasza:
83%

Off

Itt is kiütközik ez a mondás:

Egy külömbség van a tetovált ember és a nem tetovált között!A tetovált nem ítéli el azt akinek nincs tetoválása!

Bocsi! Lehet lepontozni....jah már megtörtént 😁

2016. márc. 6. 12:36
 16/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem engedném meg. 20 éves vagyok 3 tetoválással, de ha pisztolyt tartanának a fejemhez se adnám az engedélyem. Én is 16 voltam, mikor kitaláltam, mit szeretnék először varratni. Eszembe se jutott megkérdezni anyámat. Eldöntöttem, hogy ha még 18 évesen is szeretném, akkor megcsináltatom. Így 2 évet vártam vele és nem haltam bele.
2016. márc. 6. 12:37
 17/37 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak fél éve szeretné, akkor nem, de ha még egy-másfél év múlva is ragaszkodna hozzá és tényleg valami igényeset akar csináltatni, akkor igen. Később ha esetleg mégis meggondolja magát, el tudja távolíttatni.

A normális munkahely meg szerintem olyan, ahol nem ítélnek el rögtön az állásinterjún egy tetoválás miatt, hanem az alapján becsülnek meg, ahogy a munkádat végzed.

Nincs tetoválásom, nem is szeretnék, ezzel együtt nem gondolom, hogy a tetoválás megléte/hiánya alapján lehetne megítélni, hogy ki milyen ember.

2016. márc. 6. 12:40
 18/37 anonim ***** válasza:
11%
Még szép, hogy nem! Egyrészt mert iszonyat igénytelenül van megcsinálva a tetoválások 99%-a, legalábbis szépet én még nem láttam, csak ilyen prosztó mázolmányokat. Másrészt már mindenki, a jános meg a város ki van varrva, már tényleg minden második emberen ott díszeleg valami ocsmányság. Nagyon egyedi...:D. Harmadrészt pár év múlva úgy megbánná azt a tetkót, mint a kutya, ki hetet kölykezett. Egyszerűen igénytelen és proli dolog.
2016. márc. 6. 14:00
 19/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem. 16 évesen még növésben van, simán eldeformálódhat az a tetoválás. Várjon vele, amíg felnőtt lesz. Ha még akkor is akarja, hát rajta! De bármiben lefogadnám, hogy 2 év múlva már nem fog neki tetszeni a minta, amit ma még annyira magára szeretne varrni!
2016. márc. 6. 14:05
 20/37 anonim ***** válasza:

Az ő irhája. Neki kell vele aztán együtt élnie - ha szutyok lesz, ha nem.

Legfeljebb közölném vele, hogy:

1. Az emberek változnak. Fiatalon SOKAT változnak. Ami ma életre-halálra tetszik, később valószínűleg nem fog. Sőt...

2. A tetkó viszont nem változik.

2016. márc. 6. 19:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!