Megengednétek a 16 éves lányotoknak, hogy tetoválást csináltasson?
Nem hirtelen kapott ötlet.
Ő szépen meg rajzolta-tervezgette bő fél ève, hogy mit szeretne.
Én is azt mondanám neki, hogy várjon 1-2 évet, és ha még akkor is szeretné, akkor csak tessék.
Én is szerettem volna 20 éves korom körül, el is kezdtem tervezgetni, de nem igazán volt rá időm, így abba maradt. De aztán pár évre rá összejöttem a barátommal, aki nem szereti a tetoválásokat, úgyhogy lehet, hogy jobb is, hogy nem csináltattam meg
Köszi a válaszokat.
Nekem is és a férjemnek ő van nem egy tetoválása. Mind a ketten normális munkahelyen közép beosztásban dolgozunk. Semmi hátrányuk nincs belőle.
Szívünk szerint meg engednènk neki, de èn is azt mondtam hogy várjon meg vele egy fél évet, hogy akkor is szeretné ezt.
Off
Itt is kiütközik ez a mondás:
Egy külömbség van a tetovált ember és a nem tetovált között!A tetovált nem ítéli el azt akinek nincs tetoválása!
Bocsi! Lehet lepontozni....jah már megtörtént 😁
Ha csak fél éve szeretné, akkor nem, de ha még egy-másfél év múlva is ragaszkodna hozzá és tényleg valami igényeset akar csináltatni, akkor igen. Később ha esetleg mégis meggondolja magát, el tudja távolíttatni.
A normális munkahely meg szerintem olyan, ahol nem ítélnek el rögtön az állásinterjún egy tetoválás miatt, hanem az alapján becsülnek meg, ahogy a munkádat végzed.
Nincs tetoválásom, nem is szeretnék, ezzel együtt nem gondolom, hogy a tetoválás megléte/hiánya alapján lehetne megítélni, hogy ki milyen ember.
Az ő irhája. Neki kell vele aztán együtt élnie - ha szutyok lesz, ha nem.
Legfeljebb közölném vele, hogy:
1. Az emberek változnak. Fiatalon SOKAT változnak. Ami ma életre-halálra tetszik, később valószínűleg nem fog. Sőt...
2. A tetkó viszont nem változik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!