Hol a határ egy váláshoz? Mennyit kell "tűrni"?
Szia!
"Az a gond, hogy én nagyon szeretem a párom, őt viszont csak a kényelem tartja mellettem."
+ rendzeresen iszik, letojja a gyerekét is, téged is, nem lehet vele beszélni.
Mi a kérdés?
1. A "párod" nem áll veleed szóba.
2. Alkoholista "minden nap 2 sör, 2 pálinka" - mégha nem is extrém mértékben egxelöre, de ez egyre rosszabb lesz.
3. A gyerekkel nem foglalkozik.
NEM értelek, EZEN neked mi a türhetö, mert nekem nem lenne az. Ha lenne egy kis esezd, akkor minél elöbb megszabadulnál egy ilyen bunkó alkoholista valakitöl, MIELÖTT még a gyereket IS tönkreteszi - mert a saját életedet VAN JOGOD így leélni, de a GYEREKÉRT felelös vagy!!!!!
Nem csalt meg, nem is bantott, tehat ez meg nem "valook". Beszelni kell vele, es megprobalni megjavitani.
Ha ennyit ivott, miert mentel hozza? Ha akkor meg nem ivott, mikor kezdte el, es mi volt a kivalto oka?
Már majdnem elkezdtem írni valami hasznos tanácsot, aztán láttam, hogy igazából felesleges. Már most a neveltetéseddel takarózol, mintha nem önálló személyiség lennél. Aki hajlamos az áldozat szerepét elfogadni, azt elég nehéz tettre sarkallni.
Javaslom, hogy akkor inkább lendületesen keresd az értéket a házasságotokban.
" a házasságnak értéke van, nem cserélgetjük a párunkat, mint egy zoknit."
En tisztellek ezert, sajnos mar keves az ilyen ember.
Az egyetlen ami tenyleg sulyosnak tunik az a rendszeres italozas. Mikortol kezdett el igy inni? O egyaltalan belatja e hogy ez mar sok?
Tudja-e hogy teged ez olyan szinten zavar, hogy mar a valas forog a fejedben?
HA egy hazassagnak vege van,a z azt jelenti hogy rossz dontes, rossz valasztas volt.
Ha nem lett volna az, nem lenne vege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!