Szerintetek illik boldog bolondok napját kívánni a szüleimnek? (36/F)
Ez nem ünnep, hogy kívánni kelljen. Én mondjuk felhívtam ma anyukámat, hogy képzeld, épp most jövök orrplasztikáról, és elhitte :D Aztán mondtam neki, hogy árpilis bolondja, és röhögtünk egy jót :D
Ilyenkor ilyesmit szokás csinálni, nem boldog bolondok napját kívánni.
Érdekes kapcsolatod lehet a szüleiddel, ha így le hülyézed őket. Persze ha megviccelnéd őket valami kis lódítással, az oké lenne, de így kívánni nekik boldog bolondok napját, egyértelművé teszed, hogy mi az elképzelésed róluk. (Vagy csak nekem nincs humorérzékem.)
Mert mondjuk azt el tudnám képzelni, hogy azt mondod nekik (ha még nem vagy nős), hogy képzeljétek, megismertem egy lányt és most szombaton összeházasodok vele. Szeretettel meghívlak rá titeket. Vagy valami...
26 L
Köszönöm a válaszokat! :)
Április bolondjaaaa! :DDD
/* Egyébként egy hivatalos hangon előadott "Tisztelt hölgyem, uram! Engedje meg, hogy bolondok napja alkalmából sok boldogságot kívánjak a párt nevében!" ütős tud lenni. */
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!