Mi ért kellet hazudniuk 14 éven keresztül?
Ha fel tudtad volna fogni, akkor most miért nem vagy képes békénben elfogadni?
(Borzasztó a helyesírásod.)
14 évesen ilyen helyesírás? Nem semmi!
( Persze, tudom: telefon.)
Egyébként tényleg nem értetted volna meg - mint ahogy a mellékelt ábra is mutatja, hiszen még most sem érted.
Ne dühöngj, hanem légy hálás, amiért normális életet biztosítottak neked! Biztos elmondták volna, ha úgy érzik, eljött az ideje.
Csak abba gondolj bele, milyen egy gyerek! Ha elmondják, kizárt, hogy te kisgyerekként ne adtad volna tovább - akár önkéntelen elszólás formájában - egy barátodnak. Ő továbbadja, és onnan kezdve a társaid halálba szekáltak volna azzal, hogy "zabigyerek".
Mi is terveztünk örökbefogadást (sajnos nem jött össze), de mi is elhatároztuk, hogy csak a gyerek 18. születésnapja után mondjuk el.
De nem igazán értem: az apád nem az apád, de az anyád a vér szerinti anyád? A testvéreid idősebbek?
Légy hálás az apádnak(!) ( mert nem az az apa aki megd*gj* az anyádat, hanem aki felnevel!)amiért saját gyermekeként nevel/nevelt!
Mellesleg illene önmagadba is nézni egy kicsit! Honnan veszed magadnak a bátorságot, hogy a szüleid iratai között kutakodj?!
Ha ők olvasnák el a titkos naplódat, akkor most azon háborognál itt!
Ha korábban elmondták volna, azt hihetnéd, nem szeretnek és így akarják tudtodra adni. Egyébként hány éves korodban kellett volna elmondaniuk? Honnét tudod, hogy nem mondták el mondjuk 2 éves korodban?
Akkor most már nem is szereted azt az embert aki eddig felnevelt?
"azt az egyet nem értem hogy miért nem tudták elmondani."
Nem "nem tudták", hanem nem akarták.
És az, hogy ennek az okát nem érted, igazolja a döntésüket.
Néhány év múlva meg fogod érteni, és hálás leszel nekik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!