Hogyan tudnám békességben, egy társaságban tartani édesanyámat és férjemet öt napon keresztül?
ki kene talalni valami 'jatekot'... pl elore megallapodtok hogy mondjuk huszonegynehany nemszeretem feladatot bevallalsz (ez lehet mosogatastol analszexig akarmi, ez mar toletek fugg..), es ahanyszor a kedves mama mar arra a hatarra teved hogy kihozna belole az allatot, akkor jelentosegteljesen radnez, es huztok egy kepzeletbeli strigulat...
aztan otthon szepen bevaltja a "strigulakat" :)
szerintem ez menne)
Tömören: Szerintem sehogy.
De meg lehet próbálni beszélni kedves anyóssal, hogy próbáljon visszavenni. Sajnos ez elég esélytelen általában.
Anya lány kapcsolatban ilyen esetekben anyuka sosem fogadja el hogy már a lánynak saját családja van. Ezt a családot nem anyós irányítja. Alap esetben általában ez a probléma.
Kedves utolsó, éreztem én is ,hogy ez a nagy igazság, de valahogy nem akartam kimondani.
Anyám tényleg sokszor ugy érzem szinte rivalizál velem és családommal. Bármit mesélünk, mondunk neki, arra mindig tud valami replikát, valami még nagyobbat, szuperebbet mondani.
Aztán amikor előjön az okoskodásaival és köti az ebet... az már a vég. A férjem eléggé elismert, sikeres alkat. Gondolom ez is a bögyében van anyunak, mindig fölé szeretne emelkedni legalább az eszmefuttatásokban.
Viszont olyan piti dolgokon balhéznak össze, amit én szégyenlek elmondani. Nulla tolerancia van közöttük. Persze ez évek alatt( 15 év) élesedett ki ennyire.
A férjem nem "hisztis". Sőt, többet elvisel mint gondolnátok. Csupán az ő hozzáállása az anyámmal szemben már semmi toleranciát nem bír. Az anyám úgy tesz, mintha ő lenne a ma született bárány, de az arcmimikája mindet visz. Csak a hülye nem látja...Szóval reménytelen. Azért szorítsatok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!