Fiúk, ti minek örülnétek jobban, egy húgocskának vagy egy nővérkének?
Figyelt kérdés
Ha lehet indokoljátok is meg! Köszönöm :)2010. márc. 31. 14:33
1/9 anonim válasza:
Nekem mindegy lenne. Az öcsém biztos felnézne rám egy idő után a hugicámat meg fantasztikusan kényeztetném.
28/F
2/9 anonim válasza:
Mindegy.Nagykorában hugicához jönnének a jobbnál jobb barátnői, a nővérem barátnői meg engem (a kifiút) pátyolgatnának. :))))))))))))))9
3/9 anonim válasza:
Első vagyok. Bocsánat, ezt jól elnéztem! Szóval nekem így is mindegy lenne. Ha teheted, válassz egyet mindkettőből!
4/9 anonim válasza:
Reggel húgom, este d...m. Júúúúúúúúúúúúj XD
5/9 anonim válasza:
Nekem van egy nővérem nem cserélném el:D
6/9 anonim válasza:
Nekem van egy bátyám meg egy öcsém, úgyhogy nemtom, rohadt fura lenne egy lánytesó :D Amúgy mindegy, de inkább talán húg :P Nem szeretek kisebb lenni :P
17/F
7/9 anonim válasza:
Egyiknek se igazán.Megszoktam az egyedüllétet,nem hiányozna egy testvér,el sem tudná képzelni az életem úgy.19/F
8/9 anonim válasza:
Isten ments mégegy testvértől!
Bár az egy dolog, hogy nekem öcsém van...
de húg se kéne!
/8 éves öccs sürgősen eladó, elvihető!/
9/9 anonim válasza:
38 évesen már nem kérek kistesót:)) Egyébként van húgom és öcsém is, az öcsémnek jobban örültem, de igazából bátyust szerettem volna:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!