Lehetek keresztanya, ha nem vagyok megkeresztelve?
Figyelt kérdés
Az unokaestvérem és menyasszonya kisbabát várnak. Rám gondoltak, mint keresztanya. De nem vagyok megkeresztelve. Attól lehetek én a keresztanyja vagy meg kell keresztelkednem? 18/N2016. febr. 12. 15:15
11/14 anonim válasza:
Nem játszunk keresztelőset, és tudjuk, hogy a vallásosoknál mit jelent. De mifelénk hagyomány, akkor is van keresztszülő, ha keresztelés nincs. És ebben nincs semmi rossz.
Én sem ítélem el a vallásosok szokásait, te se ítéld el a nem vallásosokét!
Valahol erről szólna az elfogadás, nem???
12/14 anonim válasza:
Ez a válasz a 8-as válaszolónak szólt. Bocs az offért.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöma a válaszokat. A mi családunkban nem hagyomány s keresztszülőség,nekem sincs, de a másik családnál igen. Én sem akarok vallásosat játszani, mert tudom, hogy ha akarnék se szólhatnék bele, hogyan neveljék fel.
Mindenképp utána járok majd, és kérdezősködök, hátha van olyan pap aki "engedékenyebb".
2016. febr. 12. 23:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!