Szív az ész ellen melyik legyen? 20/F
Szív: Szeretek egy lányt kb. másfél éve, nem valószínű, hogy van esélyem nála, de nem tudom biztosan (volt barátnő).
Ész: Ideje tovább lépni.
20 éves vagy. Tudom nehéz, de hallgass az eszedre. Ne pazarold el a legszebb éveidet arra, hogy a lányra vársz. Ha pedig nem tudod, van-e esélyed, próbáld meg, de ha nem jön össze, lépj túl!
Sok szerencsét!
Ész.
Bocs, de én is ebben a válságban vagyok. Én most döntöttem és az ész nyert.
HA a lány is szeretne azt mondanám hogy a szívedre hallgass, de mivel nem vesz észre valószínűleg olyan vonat után futsz ami már elment (vagy meg sem érkezett...)
Így azt mondanám lépj tovább.
Másképp azt tanácsolnám, hogy a szívedre hallgass én is mindig azt teszem, de csak ha viszonzást kapok...Egyszer másfél évig vártam valakire...:( soha többet nem teszem. Csak ha biztosan tudom, hogy megéri várni:)
19-L
Nem lehet, hogy összetéveszted a szíved az eszeddel? Nem lehet, hogy a szíved mondja,, hogy ideje továbblépni?
Szerintem ideje továbblépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!