A magyar nevemet megváltoztathatom valahogy angolra vagy amerikaira?
"mert 4-5 év múlva kiköltözünk Amerikába"
Hja!
Butaság. Amerika (már ha az Egyesült Államokra gondolsz), tök vegyes, mindenféle nép él ott. Egy olasz vagy francia bevándorló sem változtatja meg a nevét, neked sem kell. Van 3. generációs cseh származású ismerősöm, aki Kanadában él, vidáman használja a jó kis nyelvtörős szláv nevét, pedig már az apja sem beszélte a cseh nyelvet.
Amúgy meg csak hülyén jönne ki, megjelennél egy klasszikus brit névvel és a kelet-európai akcentusoddal, mindenki levágná, hogy nem helyi vagy. :)
Többször is jártam az USA-ban, de nem emlékszem, hogy bárki is kíváncsi lett volna a nevemre.
Arra igen, hogy mi célból jöttem, meg hogy meddig maradok, meg nincs-e nálam valami tiltott dolog stb...
Amúgy, ha azt hiszed, hogy a "kiköltözés" az olyan egyszerűen megy, hogy te ezt itthon a Gyíkon eldöntöd és kész is, és már csak egy amerikai név kell hozzá, akkor marhául nem vagy képben.
De semmi jónak nem vagyok az elrontója, próbáld meg.
Pl. Amikor a bevándorlási tiszthez érsz mond, hogy Obamának hívnak, és utánozzad az „Air Force One” -nak a hangját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!