Nem akarom, hogy Anya es a Pasija (aki nem az apam) egyutt furodjenek/zuhanyozzanak? Miert van ez?
Jajj ne legyetek már ennyire álszentek!!!
Nekem kicsi gyerekeim vannak, a nagy is "csak" 12, de nem hinném vannak illúziói, hogy szexel-e az anyja a "pasijával".
Nem tudom, a kérdező esetében mi a helyzet, de amíg csak a pasim volt, nem is látták a gyerekeim, sőt egy darabig azt se kellett tudniuk, hogy létezik.
Akkor találkoztak, mikor a kapcsolatunkban eljött az az idő, és akkor aludtunk először együtt úgy, hogy ők is itthon voltak.
Ma már együtt élünk, összeházasodunk nyáron, a gyerekek apaként tekintenek rá, és teljesen természetes, ha van köztünk szex.
És igen, van mikor úgy jön ki a lépés, hogy csak akkor tudunk szakítani egymásra pár percet, mikor a gyerekek ébren vannak, és bevonulunk kettesben a fürdőbe.... Többek közt mert zárható az ajtaja.
Lehet, hogy mi gyorsabban lerendezzük ;) De nekem pl. még soha nem pampogott azért egyik gyerek se, hogy mit művelünk.
A kérdező gyerek azért hisztizik, mert nem akarja, hogy az anyja és a pasija szexeljenek. És teljesen mindegy, hogy hol csinálják vagy mikor, pont ilyen ellenségesen áll hozzá.
Egyáltalán nem egészséges viselkedés, mivel a párnak szüksége van magánéletre, és arra, hogy időnként kettesben legyen, sőt szexelni is tudjon.
És az sem egészséges, ha a gyerekből bármilyen okból ilyen ellenérzést vált ki a gondolat, hogy a "szülei" szexelnek egymással.
Ideje lenne, ha a kérdező leülne az anyjával, és kérné, hogy beszélgessenek a bibékről meg méhekről, ha ez még nem történt meg.
Ahhoz kommentárt se fűzök, hogy vajon honnan vannak az ismeretei, ami alapján eléggé piszkos a fantáziája...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!