Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha a feleségem...

Mit csináljak ha a feleségem el akar válni?

Figyelt kérdés
Én egy 2gyermekes apuka vagyok.Eddig boldog házasságban éltünk.Sok dolgon átmentünk feleségemmel és megoldottuk.Most is vannak problémáink de kinek nincsen.A feleségemet bejelölte a volt exe és írt neki ezt elmondta.Kicsit kiakadtam mert szeretem és féltékeny vagyok,de nem kiabáltam meg semmi,mert elmondta.Másnap éjszaka a munkahelyemen kiváncsiságból megnéztem az iwiwét (6év óta kb. másodjára) mert megbízom benne. És pont írt neki az exe de nem szoltam neki mert kiváncsi voltam hogy elmondja e vagy nem.Másnap pont egy problémán veszekedtünk és megkérdeztem tőle hogy gépezet e mondta igen de nem mondta el.Csak amikor rákérdeztem hogy nem e írt az exe akkor már tudta hogy tudom és csak akkor vallotta be rá 2órával megkérdeztem hogy írt e neki és csak akkor mondta el azt is hogy vissza írt utána egyszer azt is letagadta hogy írt neki csak amikor mondtam hogy már mondta akkor a másik problémánkra terelte a szót. Most hogy fejéhez vágtam hogy biztos még szereti és kitörtem magamból(nem bántottam sose) azóta válni akar hogy nem bízok benne meg amióta együtt vagyunk csak rosszabbul élünk. Pedig dolgozok és próbálok mindent jobbá tenni de ebbe a világba örülünk ha nem éhezünk. SZERETEM a családomat Most nem tudom mit csináljak?
2010. márc. 27. 15:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
2010. márc. 27. 16:00
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Köszi.

Üljetek le és röhögjetek egyet. Mindenki ragaszkodik a másikhoz ez tisztán látszik.

Ettől függetlenül megkérdezhetett, hogy feladná-e a családját egy esetleges fellángolás miatt.

2010. márc. 27. 16:07
 13/18 anonim ***** válasza:
35%
Csak ott hiányzik a bizalom, ahol egymás cuccait ellenőrizgetik, mert ugyan ha nem azért hogy ellenőrizd, akkor miért akarod nézegetni?
2010. márc. 27. 16:08
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

szia!

remélem Te is olvastad kérdező, amit a feleséged írt! Ti még szeretitek egymást, csak te féltékeny vagy, az asszonykád meg már nem mer a "te figyelj bejelölt az iwiwen kispista" c. dolgokkal jönni, mert tudja hogy féltékeny vagy... Jó kis kör... Üljetek le megbeszélni! Te kérdező tompítsd a bizalmatlanságodat, a feleséged pedig mindent mondjon el ,--- kérd meg rá, annak fényében hogy nem csinálsz jelenetet.--- Aztán békítő szex , és maradjatok együtt:))

2010. márc. 27. 16:15
 15/18 anonim ***** válasza:
vagy ha ez nem is a feleséged irománya(bár elég sanszos...) akkor megismerheted egy kicsit más szemszögből is a dolgot....
2010. márc. 27. 16:18
 16/18 anonim ***** válasza:

Nekem az a véleményem a feleség és a férj hozzászólásait is elolvasva, hogy ki kellene nálatok kapcsolni az internetet és megoldódna a problémátok.

Egyébként két nyerekkel a 'nyakatokon' ilyen semmiséggel tököltök akkor mi lesz később? Mi lesz ha valamelyikötök beteg lesz? Mondjuk ha a férj (ne adj isten) komolyabban lebetegszik, a feleség összepakol és megy az ex-hez vagy hogy? És ha ott sem tökéletes (mert biztosan nem lesz az) akkor megy tovább az asszony mit egy sáska?

A ti problémáitok egy nagy 0, nőjetek fel, első a gyerek aztán ha van rá idő ti is nyalogathajátok a sebeiteket. Ha nincs akkor pedig szoritsátok össze a fogatokat és viselkedjetek úgy ahogy az egy felnőtt embertől elvárható.

2010. márc. 27. 16:19
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kellett volna ennyire keményen reagálnod a feleséged üzengetéseire.Igazából ha nem naponta üzizgetnek, meg semmi olyat nem írnak egymásnak, akkor nincsen okod féltékenykedni.Ha már annyi mindenen keresztül mentetek, ne ilyen hülyeségek miatt akarjatok válni.Beszéljétek meg a dolgokat, és próbáljatok mindent helyrehozni, egy kellemesen eltöltött nappal, vagy egy kis romantikázással:)
2010. márc. 27. 16:34
 18/18 anonim ***** válasza:
Iwiw..pff:-DDD Megérdemlitek a sorsotok.
2010. márc. 28. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!