Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha a feleségem...

Mit csináljak ha a feleségem el akar válni?

Figyelt kérdés
Én egy 2gyermekes apuka vagyok.Eddig boldog házasságban éltünk.Sok dolgon átmentünk feleségemmel és megoldottuk.Most is vannak problémáink de kinek nincsen.A feleségemet bejelölte a volt exe és írt neki ezt elmondta.Kicsit kiakadtam mert szeretem és féltékeny vagyok,de nem kiabáltam meg semmi,mert elmondta.Másnap éjszaka a munkahelyemen kiváncsiságból megnéztem az iwiwét (6év óta kb. másodjára) mert megbízom benne. És pont írt neki az exe de nem szoltam neki mert kiváncsi voltam hogy elmondja e vagy nem.Másnap pont egy problémán veszekedtünk és megkérdeztem tőle hogy gépezet e mondta igen de nem mondta el.Csak amikor rákérdeztem hogy nem e írt az exe akkor már tudta hogy tudom és csak akkor vallotta be rá 2órával megkérdeztem hogy írt e neki és csak akkor mondta el azt is hogy vissza írt utána egyszer azt is letagadta hogy írt neki csak amikor mondtam hogy már mondta akkor a másik problémánkra terelte a szót. Most hogy fejéhez vágtam hogy biztos még szereti és kitörtem magamból(nem bántottam sose) azóta válni akar hogy nem bízok benne meg amióta együtt vagyunk csak rosszabbul élünk. Pedig dolgozok és próbálok mindent jobbá tenni de ebbe a világba örülünk ha nem éhezünk. SZERETEM a családomat Most nem tudom mit csináljak?
2010. márc. 27. 15:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
79%
Ha hirtelen felindulásból mondta, hogy el akar válni, akkor megenyhül, ha nem, akkor valószínű tényleg kavar az exszel, mert azért ha tényleg csak 6 év alatt most nézted meg másodjára az nem válóok. Vagy összeszedett valami gazdag hapsit, aki majd eltartja. Ha folyamatosan ellenőrizgetted volna, akkor megértem, hogy kiakad, én sem tűrném, de azért a házasságomat nem dobnám fel azért, hogy kétszer elolvassa a levelemet.
2010. márc. 27. 15:19
 2/18 anonim ***** válasza:
78%
Egyébként ő dolgozik? Az ő felelőssége is, hogy éljetek rosszul, nem vagy köteles eltartani őt, dolgozzon ő is.
2010. márc. 27. 15:24
 3/18 anonim ***** válasza:
42%
Nekem az is fura, hogy két ember aki elvileg szereti egymást, miért nézegeti a másik iwiw oldalát, e-maileket, telefonját. Egyáltalán miért tudják a másik jelszavát? Én 5 éve vagyok a barátnőmmel, de egyszer nem kértem, hogy mondja meg a jelszavakat, vagy hogy hadd kutakodjak a telefonjában, pedig ha szeretném megmutatná.
2010. márc. 27. 15:24
 4/18 anonim ***** válasza:
85%
Olvastam azt is amit a feleséged irt.Ha nem egy és ugyanaz a személy vagytok,akkor egy jótanács,tőlem,nektek:ne foglalkozzatok ilyen hülyeségekkel.Te ne féltékenykedj,ő meg ne találgasson,egyébként szerintem ugysem fog elválni.
2010. márc. 27. 15:25
 5/18 anonim válasza:
69%
Keressen hobbit, és hagyja elmenni, higgye el, sokkal jobb lesz az élete! Vagy keressen más partnert.
2010. márc. 27. 15:25
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Az hol van, amit a felesége írt? Úgy könnyebb lenne megválaszolni a kérdést, mert ez így kicsit hiányos.
2010. márc. 27. 15:26
 7/18 anonim ***** válasza:
67%

Áh, beszélgess vele! Próbáld újra meghódítani, vidd el táncolni, vagy koncertre. Nézz ki jól, és kérdezgesd hogy érzi magát(csak meghallgatni, nem kommentálni) Beszélj te is az érzéseidről neki! Negatívokról és többet a pozitívokról!

Vedd meg neki Dr Gary Chapman:A házasság négy évszaka c. könyvet! [link]

[link]

Te meg vedd ki a könyvtárból a John Gray: Mars és Vénusz mindörökké együtt.( Trivium. 1996.) c. könyvet(több kötet, neked ez kell) és alkalmazd amit ott olvasol a feleségekkel való bánásmódról!

Meghallgatni- megérteni-meghódítani-együtt érezni. Nme kioktatni.

Az exnek verd be a pofáját, mielőbb! A feleségedet kérd meg, hogy szüntesse meg az iwiw fiókját. Más is megtette. De előbb kicsit meghódítani!mond el neki hogy szereted, és őmiatta dolgozol!Nézz mélyen a szemébe, és simogasd az arcélét! ha nem hagyná, akkor a felkarját!

N/44

2010. márc. 27. 15:32
 8/18 anonim ***** válasza:
75%
Szüntesse meg az iwiw fiókját, csak mert írt neki az ex és féltékeny a férje? A mobilját ne dobja ki a kukába véletlenül?
2010. márc. 27. 15:34
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

ma 15:25

Dobj egy linket légyszíves, úgy valóban könnyebb okos választ adni.

2010. márc. 27. 15:35
 10/18 anonim ***** válasza:
78%
Érdekes! Mi 9 éve vagyunk együtt a férjemmel, mégsincs ilyen, hogy nem nézheti meg az Iwiw-em, nem veheti fel a telefonomat stb...Milyen házasság az ahol nem vehetem fel, vagy nem nézhetem meg a párom telefonját? Jó hogynem még én kérjek elnézést, hogy megláttam egy gyanús sms-t. Ezt nem azért írtam, mert vmi megcsalás van a dologban, csak vannak akik elítélik az olyan házastársakat, akik felveszik a párjuk telefonját, vagy megnézik az Iwiw-jét.
2010. márc. 27. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!