Mit tegyek segitenetek?
Az apam utalja a minecraftot en pedig orakat yudnek jatszan sokszor eltiltott a geptol emiatt aztan letoltottem a tabletemre is erre o nagyon megharagudott
mit tegyek toroljem le?
Elhiszem, hogy utálja. Én is utálom, és nincs is gyerekem.
Miért nem játszol wow-ot? Sokkal szebb a grafikája. Játszhatjátok együtt is.
Beszélj vele.
Végülis máshogy nem igazán tudnád megoldani.
Egyébként nem értem.. ha te játszol vele akkor miért neki kéne szeretni a játékot?Ha te játszol vele akkor elég ha te szereted.
Ez majdnem olyan mint hogy tegyük fel apukád szereti a hagymát te meg nem és akkor most el kéne őt tiltani a hagymától mert te nem szereted??...értelmetlen.
Nem kizárt hogy nem a játékkal van baja, hanem azzal hogy órákat tudsz játszani vele.
Persze nem egyedi, én 18 vagyok ( na jó, jövő hónapban leszek ) és nem engedik hogy a cs go-val meg a cod-dal játszak ( pedig a cs go-t saját pénzből vettem meg, amikor akciós volt kb 1300-1500 ft-ért ).
( Megjegyzem ennek az az oka, hogy egyszer megkéseltek és azt mondta a gyerek, hogy a cs miatt késelt meg. Bocsánat, azt hazudta, hogy amiatt késelt meg. Azóta azt hiszik hogy ez kihat a személyiségemre [ ami igaz lenne, ha 10-12 éve lennék, nem kis híján 18 ], hogy agresszív leszek tőle [ mert mondtam hogy szeretnék katona lenni, ők meg összetették: katonás gyilkolós játék, ami tömör agresszió, én szeretnék katona lenni, biztos összefügg. A valóságban köze nincs hozzá ], stb, illetve eleve nem tűrik meg az agresszív játékokat, pont a támadás miatt. Mondjuk nem tudom mit fognak szólni ahhoz, ha katonaként kimegyek Koszovóba, rosszabb esetben Afganisztánba vagy Szíriába. )
Szerintem a legegyszerűbb ha letörlöd a tabletről és megbeszéled vele, hogy a gépen max 1 órát játszol vele. Kompromisszumot kell kötni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!