Használ a negatív kritika vagy csak megbántom a másikat?
Attól függ, hogy adod elő. Lehetsz őszinte úgy is, hogy nem sértő, de úgy is, hogy örökre elásod magad.
Legyen a negatív kritika építő, ne romboló.
Hát ez teljesen a másik temperamentumától függ... Sok embert megbánthatsz vele, de van aki jól fogadja.
Az hogy eleve halálra van ítélve egy kapcsolat... szerintem már akkor halálra van ha te a kapcsolat elején ilyenen rágódsz :S ekkor még mindennek gyönyörű rózsaszín ködben kéne lennie...
egy szóval sem mondtam, hogy én tökéletes lennék, mert valóban nem vagyok az.
de akkor szerinted tűrni kell a végtelenségig, megalkudni, ahelyett, hogy esetleg szépen, emberi stílsuban megbeszéljk a dolgokat?
18:22 Ez elég hülye példa volt, nem erről van szó. Engem se cikiznek, amiért magas a vérnyomásom. Duh...
Szerintem is jobb szemtől szembe megmondani, hogy mi van, hogy esélyt se adj arra, hogy félreértse. Én elvárom, hogy megmondják a szemembe, különben játszom a hülyét, amíg ki nem mondja konkrétan, mi a baj.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!