Ha évek óta a feleség dolgozik folyamatosan, a férj pedig általában munkanélküli akkor a feleség részéről mi a helyes hozzáállás?
Bátyám a feleségével 15 éve van együtt, felesége válással fenyegetőzik, mondván, hogy ő nem fog a gyerekek mellett egy felnőtt férfit is eltartani.
Az igaz, hogy a bátyám minimálbérért nem akar elhelyezkedni, mert felesége diplomásként elég jól keres, inkább segít a háztartásban, gyerekeket intézi.
Sajnos nem nagyon van feléjük munkalehetőség a bátyám részére.
Beszéltem a bátyámmal és nektek volt igazatok! Mikor megkérdeztem mikor megy el dolgozni azt mondta azért nem dolgozna, hogy csak dolgozzon, tehát minimálbérért nem hajlandó elmenni.
Úgy tűnik súlyos gond van a hozzáállásával, mert most is azt mondta, hogy amíg a felesége a betegsége mellett tud dolgozni addig jó ez így aztán majd lesz valahogy.
Arra hivatkozott, hogy őrá otthon szükség van, mert a gyerekeket hordani kell naponta , otthon felügyelni míg a felesége túlórázik.
A feleségével is tudtam beszélni négyszemközt, nagyon sírt, hogy retteg mi lesz a gyerekekkel ha ő most kemóra fog járni és nem tudják meggyógyítani.
Kemó mellett is akar dolgozni, mert azt mondja különben mi lesz a család megélhetésével.
Szégyenlem a testvéremet!
A 7 hónap teljes fizetés + táppénzes időszak 12 hónapból azért messze nem a nem dolgozik és nem keres semmit kategória. Ha minden évben ilyen az arány, inkább a keresett pénz mennyiségével lehet gondja a feleségnek vagy avval, hogy alacsonyabb végzettsége, ezzel együtt műveltsége van a férfinak, aki neki nem elég jó...
Mennyi idősek a gyerekek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!