Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha évek óta a feleség dolgozik...

Ha évek óta a feleség dolgozik folyamatosan, a férj pedig általában munkanélküli akkor a feleség részéről mi a helyes hozzáállás?

Figyelt kérdés

Bátyám a feleségével 15 éve van együtt, felesége válással fenyegetőzik, mondván, hogy ő nem fog a gyerekek mellett egy felnőtt férfit is eltartani.

Az igaz, hogy a bátyám minimálbérért nem akar elhelyezkedni, mert felesége diplomásként elég jól keres, inkább segít a háztartásban, gyerekeket intézi.

Sajnos nem nagyon van feléjük munkalehetőség a bátyám részére.

2016. jan. 9. 12:22
1 2 3 4
 21/40 acelsziv ***** válasza:
87%
Tehát miután a gazdatest elpusztul az élősködő féreg kénytelen megélhetés után nézni. Hányinger. És te ezt a mocskot véded? Te sem lehetsz jobb nála
2016. jan. 9. 13:55
 22/40 anonim ***** válasza:
90%
Fú, acélszív, kemény, de igaz.
2016. jan. 9. 14:00
 23/40 anonim ***** válasza:
97%
Elég sötét vagy, kérdező. Ha nem beteg a nő, akkor is gáz rajta élősködni. De hogy miért gondolod, hogy hazudik?
2016. jan. 9. 15:42
 24/40 anonim ***** válasza:
93%
Engem nem zavarna, ha el kellene tartanom a páromat, akár egész életében, feltéve, hogy csinál valami értelmeset a szabadidejében (művész, sportol, tanul, akármi), és nem "segít" a háztartásban, hanem elvégzi az egészet, nem csak a rá eső felét. De ha a sógornődnek ez nem felel meg, szíve joga úgy dönteni, ahogy akar.
2016. jan. 9. 16:11
 25/40 anonim ***** válasza:
89%
Hová tette az ember a férfiúi büszkeségét?
2016. jan. 9. 18:03
 26/40 anonim ***** válasza:
92%

Nyilván betegen nem tud túlórázni? Rákos betegen sokan dolgozni sem tudnak.

Jól teszi, hogy elválik tőle, én már évekkel ezelőtt kidobtam volna.

2016. jan. 9. 18:11
 27/40 anonim ***** válasza:
93%

"rengeteg túlórával tudta kompenzálni a kiesett pénzt"

No, ez azért megváltoztatja a leányzó fekvését...

Nem az, hogy szolidan élő családnak elég mondjuk a feleség félmilliója s nem jár el a fickó 40 km-re éhbérért, mert azt totál érteném (azzal, hogy azért a fickó valamin gondolkodjon el s kezdjen magával egy idő után).

Ha KEVÉS a pénz és a dolgozó anya túlórát vállal ahelyett, hogy a kedves férj simán elmenjen dolgozni, az azért, valljuk be.

Kezdek elgondolkodni a tumor pszichoszomatikus voltán...

S mi az, hogy eltűrte, az is gond, ha nem közös megállapítás, hogy én elvagyok a kellemes és jólfizető munkámmal, te inkább főzz és gyerekezz, az a zsebpénz nem ér annyit, mint ezek...

Szóval ez így már nagyon nem kóser.

2016. jan. 9. 18:14
 28/40 anonim ***** válasza:
95%

Szóval az asszony vért izzad, hogy eltartsa az egész családot, a bátyád meg ül karba tett kézzel. És a nőnek még volt pofája tumort növeszteni a testében? Szörnyű. De szegény bátyád jaj mi lesz vele ha elválnak....

Komolyan nem értem az ilyen embereket. Mi az hogy minimálért nem akar elmenni dolgozni miközben a felesége állandóan túlórázik hogy neki legyen mit ennie? Tényleg hányinger. Meg is érdemli hogy kidobják. De már sokkal előbb meg kellett volna lépnie ezt a nőnek

2016. jan. 9. 18:23
 29/40 anonim ***** válasza:
89%
Full igaza van. Én sem tartanék el egy parazitát. Aki akar dolgozni, az tud is.
2016. jan. 9. 18:34
 30/40 anonim ***** válasza:
44%
.
2016. jan. 9. 19:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!