Ha évek óta a feleség dolgozik folyamatosan, a férj pedig általában munkanélküli akkor a feleség részéről mi a helyes hozzáállás?
Bátyám a feleségével 15 éve van együtt, felesége válással fenyegetőzik, mondván, hogy ő nem fog a gyerekek mellett egy felnőtt férfit is eltartani.
Az igaz, hogy a bátyám minimálbérért nem akar elhelyezkedni, mert felesége diplomásként elég jól keres, inkább segít a háztartásban, gyerekeket intézi.
Sajnos nem nagyon van feléjük munkalehetőség a bátyám részére.
Nyilván betegen nem tud túlórázni? Rákos betegen sokan dolgozni sem tudnak.
Jól teszi, hogy elválik tőle, én már évekkel ezelőtt kidobtam volna.
"rengeteg túlórával tudta kompenzálni a kiesett pénzt"
No, ez azért megváltoztatja a leányzó fekvését...
Nem az, hogy szolidan élő családnak elég mondjuk a feleség félmilliója s nem jár el a fickó 40 km-re éhbérért, mert azt totál érteném (azzal, hogy azért a fickó valamin gondolkodjon el s kezdjen magával egy idő után).
Ha KEVÉS a pénz és a dolgozó anya túlórát vállal ahelyett, hogy a kedves férj simán elmenjen dolgozni, az azért, valljuk be.
Kezdek elgondolkodni a tumor pszichoszomatikus voltán...
S mi az, hogy eltűrte, az is gond, ha nem közös megállapítás, hogy én elvagyok a kellemes és jólfizető munkámmal, te inkább főzz és gyerekezz, az a zsebpénz nem ér annyit, mint ezek...
Szóval ez így már nagyon nem kóser.
Szóval az asszony vért izzad, hogy eltartsa az egész családot, a bátyád meg ül karba tett kézzel. És a nőnek még volt pofája tumort növeszteni a testében? Szörnyű. De szegény bátyád jaj mi lesz vele ha elválnak....
Komolyan nem értem az ilyen embereket. Mi az hogy minimálért nem akar elmenni dolgozni miközben a felesége állandóan túlórázik hogy neki legyen mit ennie? Tényleg hányinger. Meg is érdemli hogy kidobják. De már sokkal előbb meg kellett volna lépnie ezt a nőnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!