Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki a hibas ebben az esetben?...

Ki a hibas ebben az esetben? Jogosan nem beszel velem?

Figyelt kérdés

Kolcson adtam a honap elejen a baratomnak a fizetesem felet, a masik felebol kifizettem a szamlaimat es eldegeltem - igen szukosen, de nem nyaggattam.

Egy hete elkezdett nagyon fajni a fogam (oruletesen!!!), kiderult,h igen draga procedura aran tudnak csak megszabaditani a fajdalomtol, amire lett volna penzem,ha nem adom kolcson. De mivel ures volt a zsebem, ugy voltam vele,h valahogy kibirok egy hetet,amig fizetest kapok es nem kerem vissza baratomtol. o persze nyaggatott,h miert nem megyek mar el orvoshoz, de nem akartam mondani,h nincs penzem. Ma reggelre odaig jutottam,h annyira faj,h mar a nyakamban, meg a torkomban is olyan elviselhetetlen a fajdalom,h nem egyszeruen se az antibiotikum, se a fajdalomcsillapitok tomkellege nem segitenek.Reggel elkezdtem sirni a tehetetlensegtol es mikor a baratom kerdezte,h miert nem mentem el orvoshoz,azt talaltam mondani,h `szerinted miert nem megyek orvoshoz? mert nincs ra penzem!`. O erre nagyon megsertodott,h nem beszel velem es azt mondta,h egy budos paraszt vagyok,h azt mondtam,h miatta faj a fogam.en hiaba mondtam,h nem akartam basztatni,met tudom,h cege miatt nagyon szukos most az anyagi helyzete es az gondoltam,h sokkal fontosabb,h legyen nala penz. Ledobta az agyra a penzem,mint egy k@rvanak es elment. Fel se vette a telefont. Szerintetek tenyleg igaza van es budos bunko modjara viselkedtem?

2010. márc. 26. 11:14
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Erre van egy nagyon jó módszer seprű és a lapát!
2010. márc. 26. 12:01
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
hát sajnálom, h ez történt veled, alapvetően a jóindulat irányított és ez szerintem nagyon szép dolog, az h kicsit kikeltél magadból, nem csodálom, a barátod valószínú elszégyelte magát, neki kell bocsánatot kérnie, nem neked, mindenképp várd meg amig ő lép
2010. márc. 26. 12:08
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Várd meg amíg ő lép. Ne hívd!
2010. márc. 26. 12:10
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

előttem szólóé, + sokáig visszatartottad ami kikívánkozott.

Ilyenkor fordul elő, hogy az ember

végül robban. Gondolom, szeretted volna, ha megkérdezi, nincs-e szükséged segítségre, vagy a pénzedre?

Ezért mondják, jobb, ha szólunk, az elején, szépen, mert a végén már csak mérgesen tudunk.

2010. márc. 26. 12:13
 15/31 A kérdező kommentje:

Kuldetem neki egy sms-t - "Igazan sajnalom,h felre ertetted amit mondtam! Egyszeruen odaig jutottam,h nem tudok mit kezdeni a fajdalommal. Nem akartalak nyaggatni, plane,h tobbszor is emliettem,h nem volt eleg a penzem es az volt bennem,h ha neked lesz penzed,akkor ugyis rogton adni fogsz, Viszont nagyon megalazo.h odavagtad az agyra,mert nem hiszem,h ezt erdemeltem, szoval igy nem is kell, mert en sem igy adtam. Csak az a baj,h bele sem gondolsz,h mennyire megbantasz,holott nem akartam rosszat!"

Semmi valasz... hivtam, de nem vette fel. Belefaradtam! :(

2010. márc. 26. 12:14
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Ne alázkodjál meg kedves, és ha ő nem keres, te se keresd őt. Ha neki ennyi volt a kapcsolatotok mélysége, ennyit jelentett a segítséged számára, felejtős az ürge. Te csak gyógyulj, kezeltesd a fogad, hogy muljon a fájdalom. Jó egészséget kívánok!
2010. márc. 26. 12:18
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Elhiszem, hogy belefáradtál. Hidd el néhány nap s hívni fog, de amíg te kezdeményezel, s te engedsz esze ágában sem lesz belátni, hogy hibázott. Kérlek te hívd, engedd meg magadnak azt a pár napot nélküle. Figyeld meg a reakcióit. Ha tanul a hibájából az jó, ha nem akkor reménytelen.
2010. márc. 26. 12:19
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
jav. kérlek te ne hívd
2010. márc. 26. 12:20
 19/31 A kérdező kommentje:
A gond az,h egyutt elunk... nincs is kedvem este hazamenni! Azt hiszem el kell kezdenem uj lakast keresni, mert ra kell jonnom,h en nem erek neki semmit.
2010. márc. 26. 12:25
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Ne légy szomorú. Próbálj meg egy kicsit külön lenni tőle, tudom egy lakásban nehéz megoldani, de mégis ha van rá mód akkor tedd. Ha hazamegy ne szólj, ne kérdezz, ne tégy semmit ami vele kapcsolatos. Mintha ott sem lenne. Figyeld meg a reakcióit. Gondolom te olyan barátságos típus vagy, igyekszik megoldást keresni, akár úgy hogy érzed nem te vagy a hibás mégis kezdeményezed a bújást a beszélgetést. Hát most ezt hanyagold. Mégegyszer, mintha ott sem lenne.
2010. márc. 26. 12:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!