Az alábbi esetben tényleg jogosan néznek le/szólnak meg?
tegnap szült a húgom és ugye még kórházban van. még tegnap beszéltünk telefonon és a látogatásra is terelődött a szó. azt mondta, hogy nem kell bemennem(teljesen sima szülés volt), mert van mindene és amúgyis pihenne, a kórtermében sok az újszülött babás kismama és bizony a sok látogatótól nehéz szoptatni, pihenni, altatni a babákat, stb. én ezt megértem, én is szültem és néha valóban zavaró, hogy valakinél mindig vannak benn, olyankor nyilván az ember nem állhat neki szoptatni. nem mellesleg 200km-re élünk egymástól, dolgozok, szóval nem tudok elrohanni. de miután hazajött úgyis szabin leszek és nála leszek 1 hetet.
na ezt megtudta a rokonságom és azóta én vagyok a szemét, mert hiszen ők ráértek elmenni én meg erre sem vagyok képes. elmondtam, hogy megbeszéltük, ez a mi kettőnk dolga, de csak azt kapom, hogy látogatni igenis illem, stb, stb, stb. anyukám mondjuk megérti, de senki más. most ezt jogosan csinálják? és hiába magyarázza a húgom is nekik, semmi haszna. de olyan nehéz nem foglalkozni vele. és az a röhej, hogy tegnap szült és már mára ez van belőle. ez valóban ekkora dolog lenne?
köszi
én is úgy vagyok vele, hogy nem érdekel, csak hát az én rokonságom nagyon otthon van a pellengérre állításban és nem mellesleg sosem felejtenek. én lettem a nemtörődöm, lusta tesó.
Én speciel kikötöttem, hogy nemhogy másnap de csak harmadnapra jöjjenek be.
Ezt utólag jól is tettem, ugyanis 23 órát vajúdtam, utána császároztak. Egy napig gyakorlatilag magamról sem tudtam a fáradtság miatt, így a legkevésbé sem lett volna kedvem jópofizni ahelyett, hogy pihenjek és babázzak.
Ha megbeszéltétek, akkor ez így teljesen jó. Én rühellném ha a nyakamba lihegnének a rokonok miután még szokom a helyzetet és szeretnék kicsit magunkkal foglalkozni, nem a jó tanácsokkal.
Már bocsánat, ha esetleg csúnyán fogalmaztam, de utálom mikor az idióta rokonok más dolgával foglalkoznak nem a saját nyavalyáikkal.
Nem tudom, de nekem jól esne, ha a testvérem (annak ellenére, hogy azt mondta ne menj, mert nem akart terhelni) eljönne csak úgy meglepetésként látogatóba. Főleg ha tudja miről van szó, hiszen volt már abban a helyzetben.
De ha amúgyis nála leszel majd, akkor no para.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!