Két eltérő nézet párkapcsolattal kapcsolatban, te melyiket osztod?
Onnan indult el a "hangya" ezzelkapcsolatban, hogy egyik barátnőm, talán nem szándékosan, de megsértett azzala mondatával, hogy mi a párommal "elvesszük egymástól a másik élethez való jogát". Ezt ő arra értette, hogy együtt élünk (6 éve vagyunk együtt, ebből 5 éve lakunk együtt), és bár vannak külön programjaink a haverokkal, barátnőkkel, sok helyre együtt megyünk, sok időt töltünk együtt. Neki viszont valahogy mindig úgy sikerül párt választania, hogy hetente max 1-2 nap tudnak találkozni. Szerinte ez a normális, nem pedig a mi kapcsolatunk.
Ti mit gondoltok erről?
Ez eléggé magánügy, a fontos, hogy a pár tagjanak ne legyen ezzel kapcsolatban eltérö véleménye.
Nekem nem jönne be a "mindenki megy a maga útjára és csak néha véletlenül találkozunk" tipusú, mi a férjemmel gyakorlatilag mindent közösen csinálnuk (mert szeretünk együtt lenni és az érdeklödésünk is igen hasonló), de nem kényszeresen.
Szerintem nem lehet eldönteni, hogy melyik a "jobb", mert kinek így, kinek úgy jó. Ha a barátnődéknek jó az, hogy nem találkoznak olyan sűrűn, akkor nekik ez a tökéletes, nektek viszont ha az a jó, hogy együtt éltek, akkor számotokra az a tökéletes.
Nekem is volt már olyan kapcsolatom, hogy ritkán tudtunk találkozni, mert kicsit messze laktunk egymástól, és jól éreztük magunkat ebben a kapcsolatban. Volt olyan is, akivel együtt éltem, és az meg úgy volt jó, ahogy volt.
De az biztos, hogy nem oktatnám ki egyik barátnőmet sem arról, hogy milyen a kapcsolata, ha minden rendben van közöttük.
ma 08:52
Épp ez az, hogy a férjével is maximum heti 2 napot találkoztak, mivel a srác kamionsofőr. Amíg együtt voltak sosem töltöttek együtt egyhuzamban még 5 napot sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!