Probléma a párkapcsolattal, megélhetőséggel, egészséggel, az élettel, az élet felfogásával vagy bármi mással kapcsolatban? Van egy megoldás. "Az ember az lesz amire gondol. "
Figyelt kérdés
Ha van felesleges másfél órájuk,nézzék meg ezt a filmet egyedül,egy sötét szobában,odafigyelve. Ha egy kicsit is hisznek,megváltozik az életük! ez A TITOK.
a film:
http://www.youtube.com/watch?v=AfLg5_wdaB8&feature=related
2011. jan. 30. 12:07
1/1 anonim válasza:
És ez a kérdés miért a tudomány témakörben van? én inkább az ezotériába tenném, hiszen nincs bizonyítva tudományos alapon.
Amúgy nem vagyok se ellene, se mellette, nem azért írtam.
Agykontroll tanfolyamon is hasonlót tanítanak a két tükör módszerrel. Ez vagy most, ilyen szeretnél lenni. Pozitív gondolkodás kell, ennyi. De ebben mi a titok? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!