Az én születésnapom nem megünnepelendő?
Nekem is most van a szülinapom. Szinte mindig ugyanúgy jártam, mint te: a karácsonyi ajándék egyben a szülinapi ajándék is volt.
Amikor tizen-huszonévesen bulit szerettem volna szülinapom alkalmából, általában senkinek nem volt kedve hozzá a karácsony-szilveszter kombó után, meg persze pénzük se, hogy elmenjünk valahová.
A karácsony - új év körüli szülinapok már csak ilyenek... MOndjuk én kitaláltam anno, hogy akkor a névnapomon lesz buli, az legalább nyáron van :)
Boldog születésnapot kívánok neked és fel a fejjel! :)
Januári a névnapom és február elejei a szülinapom. SOHA nem köszöntöttek a rokonok, addigra mindenkinek tele a hócipője a rokonjárással meg a mulatozással, nincs pénzük, utálják újrakezdeni a mókuskereket az újévben stb. Karácsonykor kaptam egy könyvet vagy egy zoknit azzal a lfekiáltással, hogy boldogkarácsonytnévnapotszülinapot és egy évre le voltam tudva. Bezzeg a tesóim-szüleim név és szülinapján jöttek a képeslapok,telefonhívások, tortázás, családi banzáj stb.
Anyám néha megkérdezte, hogy milyen tortát kérek a szülinapomra, én mondtam, hogy citromtortát, mert az a kedvencem. Egyetlen egyszer nem kaptam azt, egyszer sütött gesztenyés sütit mert neki az a kedvence, vagy volt, hogy vett annyi darab csokit és gyertyát szúrt bele, de legtöbbször még süti se volt miattam, nemhogy torta, mondván, van még félig száradt bejgli. Kamaszként próbáltam én szülinapot-névnapot tartani, sütöttem-főztem, csináltam tortát, kvázi bezabálták és elnyúltak tévézni. Ezt két évben játszottuk el, utána nem próbálkoztam tovább. Az első saját szülinapi tortát a pasimtól kaptam, felnőttként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!