2 napja volt a születésnapom, és alig köszöntött fel valaki. Miért?
Mindenkinek rengetegen írnak a születésnapján, facebookon ismerőseimnek 100an írnak.
pedig van 250 ismerősöm kb.
nekem 4en írtak. meg a családom köszöntött és ennyi.
olyan rosszul esik:( ennyire nem szeretnek? vagy mi az ok?
Én pl. utálom a facebook üzeneteket szülinapkor. Engem felköszöntöttek 94-en, de abból valószínűleg max 20 ember gondolta komolyan és ez a húsz köszöntött volna fel akkor, ha a facebook nem jelzi.
Ki is veszem a dátumomat, hogy ne legyen látható.
A családtagok és a közeli barátok számítanak, a többi csak képmutatás...
Engem pl. az anyósom felejtett el felhívni és az sokkal rosszabbul esett, mintha nm írt volna senki facebookon.
22-L
Aki fontos neked az felköszöntött?
többi kit érdekel?
Tavaly facebook,300fölötti felköszöntés...idén leszedtem a dátumot,10ember köszöntött ott (és akiknek fontos vagyok,azok élőben köszöntöttek fel)
ennyit erről
Ezt akartam írni én is:) Boldog születésnapot!
Engem is kevesen szoktak felköszönteni, de sajnos én amolyan "megmondó" ember vagyok, és valóban sokan nem bírnak :) Nálad valószínű másról van szó, de arról is lehet szó, hogy másnak is volt tegnap szülinapja, és Te lecsúsztál a 2. vagy 3. helyre (bár annyira nem ismerem a fészbukot, mindenesetre fogjuk rá!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!