2 napja volt a születésnapom, és alig köszöntött fel valaki. Miért?
Mindenkinek rengetegen írnak a születésnapján, facebookon ismerőseimnek 100an írnak.
pedig van 250 ismerősöm kb.
nekem 4en írtak. meg a családom köszöntött és ennyi.
olyan rosszul esik:( ennyire nem szeretnek? vagy mi az ok?
Utólag is Boldog Szülinapot, ne bánkódj emiatt mert nekem is hasonló a helyzet mindig amióta fb-m van, mondjuk nekem írnak vagy 16-25-en de pont nem azok akikre számítok vagy nagyon fiatal kislányok még, nekem is rosszul esik hisz, hiába a egyjegyű vagy kétjegyű a szám ha nem is azok írnak akikre vágynék :/
Szerintem nem ott van a probléma hogy nem szeretnek, biztos hogy amennyi ismerősöd van, azokat pár kivétellel ismered személyesen is? Sok esetben ez a gond
20/F
Jó lenne ha millióan köszöntenek fel van idegen aki amúgy hozzád sem szól az utcán?
Én hogy ezt elkerüljem direkt eltüntettem a dátumot, hogy ne lássák. 2 ember köszöntött fel csak, 2 barátnőm, egyik nap végén látta meg hogy születésnapom van és akkor írt. Másik oda is írt köszöntőt. Család az evidens, hogy felköszöntött. De senki más. De én is elfelejtettem, hogy születésnapom van, úgyhogy...
Köszi, aranyosak vagytok!
Nem szoktam igazából aktív lenni facebookon, lehetett emiatt.
Végül is igazatok van, a családom felköszöntött, és ők a legfontosabbak.
Boldog születésnapot, igy utólag is!!!
Családom, barátnőm megköszöntött, facebookom meg nincs.
Ha lenne se írnám ki a születésnapomat, mert aki számít, az tudja. Idegennek meg semmi köze hozzá.
Ja, hogy rágódjanak rajta: jéééé már ennyi éves?
Hidd el, eljön az a bizonyos kor, amikor már nem hangoztatjuk fennhangon, mikor születtünk..:))
Mert az ember lányán számok nélkül is látszik a kora.
Meg a súlya..:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!