Ma van a születésnapom, de apám miért vergődik?
Kb 1hete elvittem 1üveg NAPOLEON-t és egy üveg bort. Apámnak meg reggel kellett valamiért (meg minek pont a "konyak"), de nem volt otthon. Ezért reggel leállt vergődni anyámnak, hova tette. És ez kb reggel 6-kor volt.
Nem értem, legalább ilyenkor nem tudna csöndben maradni?
Apám, de utálom!
Költözz el, ha annyira utálod! Könyörgöm, sz@r felkelni (ébredni), mikor aludhatnál, de istenem, ez van. :(
Én is szerettem fél nyolcig pihizni, de lassan 4. éve sokszor hatkor fenn vagyok, mert mindenki mászkál.
Ja, és miért nem mondtad meg apudnak, h hé, elvittem a piát, ne keressétek? Akkor talán békén hagyná anyudat.
De normálisan is rá lehetne kérdezni, meg legalább nem ezen a napon. A másik, hogy én is adtam neki piát, mikor neki nem volt. (vitte a munkásoknak stb.)
Akkor én miért ne vehetnék el?
Szóval ha a szülinapodon csinálsz valami sumákságot, vagy akkor derül ki, szerinted ilyenkor ezt nem lehet szóvá tenni?
Miért nem kérted el azt a piát, ha már elvitted?
Itt szerintem tök nem számít, hogy neked ma szülinapod van-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!