Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire jelent problémát egy...

Mennyire jelent problémát egy párkapcsolatban, ha a felek nem beszélik egymás anyanyelvét?

Figyelt kérdés

A párom nem magyar, és én sem beszélem az ő anyanyelvét (illetve valamennyire igen, mert tanulom), de egymással egy harmadik nyelven, angolul szoktunk beszélgetni.

És bár mindketten viszonylag jól beszélünk angolul, azért korántsem anyanyelvi szinten, emiatt néha úgy érzem, hogy sok dolgot nem tudunk olyan jól megbeszélni, mint azt egy magyar emberrel tudnám.

Ti mit gondoltok erről, most akár az én példámtól elvonatkoztatva, szerintetek működhet egy olyan párkapcsolat, ahol a felek anyanyelve nem ugyanaz?

Ti összejönnétek olyannal, aki nem magyar?

2016. jan. 1. 14:31
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

En magyar Parom Kurd es Olaszul beszelunk mert itt is elunk :) az elejen akadtak nehezsegek de mara mar jok vagyunk! :D o beszel magyarul en kurdul de Olaszul beszelunk az esetek 90% ban... a tobbi 10% pedig kurd es magyar :D

Ne aggodj :) en sem aggodtam es lam lam :D amikor megismerkedtunk csak annyit tudott olaszil h szia hogy vagy ? .. angolul beszeltunk aztan tanult olaszul tanítottam es tanult is a munka helyen. ... ne aggodj nalunk mukodik! :) :)

2016. jan. 2. 15:51
 22/23 anonim ***** válasza:
De milyen nemzetiségű?
2017. szept. 4. 15:27
 23/23 anonim ***** válasza:
De európai?
2017. szept. 4. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!