Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek párkapcsolatban mennyi idő után tekinthető megengedettnek egymás előtt a böfögés, fingás?
Szerintem a böfögés a megismerés pillanatától napokon belül megeshet, később, amikor már kapcsolatba került a két fél, akár böfögőkoncert is rendezhető a hálószobában. Idővel tehát a böfögés megengedhető, főleg egy fincsi otthoni vacsora után, vagy esetleg poénból.
A fingásról kicsit más a véleményem. Muszáj tartani magunkat a nő előtt akár több hónapig is, később viszont egy-egy hangosabb kószafing megengedhető a vécére kiszaladva, ha már együtt élünk. Konkrétan a nő előtt fingást viszont ignorálom.
Sokéves házasságban viszont szerintem tök poén az ágyban, a takaró ereszteni egy nagyot és ráhúzni a paplant a feleség fejére.
Engem a böfögés jobban zavar, az lehet csukott szájjal is csinálni, viccesnek meg nem tartom.
A fingás oké, az nem zavar már az elején se, de a paplant nem engedem a fejemre húzni, azért büntetés járna!! :D
a kapcsolat elején mindig próbálom tartani magam. a böfögés valahogy nem megy, nő létemre elég viccesek sikerülnek :D de a barátom csak annyit mond rá, hogy azért van, mert helyette is böfögök :D (ő a gyomorszája miatt nem igazán tud)
a fingás más kérdés, (jó tudjuk, a nők csillámport pukiznak) igyekszem csöndben intézni. ha mégis véletlenül kicsúszik.. hát ez van, emberből vagyunk :)
engem személy szerint nem zavarnak ezek a dolgok, teljesen természetesek. (bár a puki miatt feszélyezve érzem magam mindig, de csak ha én csinálom :D)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!