Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy mindenhol összebújó párokat látok, és ha mi megyünk valahova a párommal csak egymás kezét fogjuk?
Jó, tudom hülyeség, de én is vágyom rá, hogy mutassa a világ felé.. Olyan szomorú leszek ilyenkor, hogy mi nem vagyunk ennyire jóban, vagy ennyire szerelmesek, pedig én is bújnék hozzá, de ő nem veszi ilyenkor a lapot :(
18L 19F
Más a természete.
Mennyi magasságkülönbség van köztetek?
Nem próbáltatok még úgy menni, hogy nem csak egymás kezét fogjátok, hanem kicsit át is fogjátok egymást?
En 200 nom 175
Es ugy bujok hozza. olelgetem, felkapom puszilgatom, publicba is.
hogy az mar lassan szemerem serto.
de keves fiu csinalja ezt.
en is szoktam nezni a parokat. de van h csak egymas mellet vannak, es nem happy-k.
olyan fura ez nekem.
m1 ez ellen te is tudsz tenni. nem kell a csavodra varni :P
18/f
Szerintem meg van aki úgy érzi, nem "illik".
Például régen, az én párom(Ő a fiú, 19 évesek vagyunk), sose adott csókot emberek között, otthon viszont mindig. Az indoka az volt, mert akkoriban engem is zavart, hogy ő nem szereti ezt nyilvánosan, vagy ha rá néznek, stb.
Mostmár 3 éve együtt vagyunk, de amióta érettebb lettem picit, azóta meg engem zavar, ha úgy megyünk. Mi csak kézenfogva sétálunk, a többi, csók, ölelés akkor megy, ha nem látja más, vagy, ha kettesben vagyunk.
Viszont mindenképpen beszéld meg Vele, ha téged ennyire zavar. :) Én is rákérdeztem régen, és ez volt a válasza.
Ha fogja a kezed, akkor mutatja a világ felé, nem? :)
Mi is kézen fogva sétálunk "csak" a párommal, engem speciel idegesítene, ha folyamatosan átölelne, nem tudok a magam tempójában sétálni úgy. :)
Ha zavar, akkor te is kezdeményezhetsz, vagy lehet kompromisszumot kötni, ha ő kevésbé mutatja ki. Pl. ha megálltok piros lámpánál, buszon, akármi, akkor hozzábújhatsz pár pillanatra. :) Így séta közben nem "zavarjátok" egymást, de mégis kifejezheted, hogy bújnál. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!