Mindenki boldog csak én érzem rosszul magam?
Figyelt kérdés
Körülöttem mindenki boldognak tűnik,akiknek megvan mindenük.Úgy érzem hogy csak én vagyok boldogtalan,akinek nem úgy alakult az élete,ahogyan szerettem volna.Részben a saját,részben a sors hibájából.2015. dec. 27. 21:59
1/7 anonim válasza:
Dehogyis. :/
Egyébként sokan vagyunk,akik boldogtalanok,csak próbáljuk elrejteni.
Én pl. soha nem mutatom ki ha boldogtalan vagyok.
2/7 anonim válasza:
Sors?
Sorsod iranyitoje te magad vagy
Mast akarsz? Kuzdj erte
Nem sikerul ? Nem akarod elegge nincs kitartasod
Ne masokat nezz magadat figyeld
3/7 A kérdező kommentje:
Vannak dolgok,amiket nem lehet irányítani.Ha valakit elveszítesz örökre,az ellen nem tehetsz és nem is tudod megváltoztatni.
2015. dec. 27. 22:20
4/7 anonim válasza:
Pacsi! :D Én is szarul érzem magam, kiderült, hogy egyáltalán semmit sem érez irántam a lány, aki nekem fontos! Úgyhogy most humorral próbálom oltani a mély csalódást.
Ui. Légyszi, ne pontozzatok le, legalább ma ne kapjak több pofont. :D
5/7 anonim válasza:
én sem vagyok boldog...de legalább vannak sorstársak...
6/7 ---Laura--- válasza:
Sokszor semmisem alakúl úgy ahogyan szeretnénk és gyakran követűnk el hibákat de az ember a hibáiból tanul és a hibái által fejlődik.A múltbeli csalódásokra negativ dolgokra ne hiba ként tekincs hanem leckeként szűrd le belölűk a tanúlságot és és ez által fejleszd magad.Az élet rövid ahhoz,hogy a hibáid miatt ostorozd magad. :)
7/7 anonim válasza:
Ha valakit elveszitesz orokre azt meggyaszolod
Gyasz jo dolog segit mmeggyogyulsz
Nem csak halottakat lehet gyaszolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!