Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Mindenki csak...

Mit tegyek? Mindenki csak kihasznál engem utána meg eldobnak mint 1 papirzsepit. Volt 2 barátnőm akkorát csalódtam bennük átvágtak. Stb rákellett jöjjek hogy ez nem is volt barátság. De annyira rosszul esett.

Figyelt kérdés
Mindig csak csalódnom kell mindenkibe, Talán ezért is kezdek "befelé fordulni". Megnéha úgy beszélnek velem mint a kutyával.., azért mert úgysem szólok vissza ha megbántanak engem..:S:'(
2010. febr. 20. 18:51
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen ezek a negatív élmények erősítenek meg abban, hogy ne legyél hiszékeny, tanulj a hibáidból. A nyájas, mézesmázas szavak mögött gonoszság húzódhat. Aki meg semmibe vesz és beszól neked, ne azt nézd mit mond, hanem hogy ki mondja. Ne legyél ezek miatt befelé forduló, inkább tanulj meg védekezni, és figyelmen kívűl hagyni az ilyen álnok embereket.
2010. febr. 20. 19:08
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A bántásokat fogd fel úgy,mint személyes kihívásokat az Élettől.Sajnos csak úgy tanulod meg védeni magad,ha bántások érnek.Újból és újból meg kell vívnod a magad harcát ezekkel az emberekkel.Mégis megéri szerintem,mert én hiszek abban,hogy egyszer mindenki visszakapja azt,amit másokkal tesz.Ha ehhez az kell,hogy megdobnak kővel,és én visszadobom féltéglával,akkor ez kell,de akkor sem éri meg hagyni,hogy lábtörlőnek használjanak!

Ez a véleményem.

2010. febr. 20. 19:16
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Amibe nem halsz bele megerősít! Most csalódott vagy , de pont ez fog eljuttatni oda, hogy nem tudnak majd kihasználni! Fel a fejjel. Kezdj önépítésbe. Minden reggel mondd el magadnak a tükör előtt állva, hogy "boldog leszek, nem hagyom, hogy az emberek eltapossanak!" A jó gondolat a jó dolgokat vonzza be, a rossz a rosszat.!
2010. febr. 20. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!