Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez normális...

Szerintetek ez normális apukámnál?

Figyelt kérdés
Egyik nap bekapcsoltam apukám telefonját és láttam hogy egy olyan oldalt nézegetett amin meztelen nők fotói voltak, holott jó házasságban él. Szerintetek ez normális?

2015. dec. 23. 20:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
64%
Ami nem normális, hogy bekapcsoltad apukád telefonját (kérdezés nélkül). Én gyerekkoromban ezért "lecseszést" kaptam, pedig azon csak játékokat találtam :D
2015. dec. 23. 22:30
 12/16 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem nem normális, hogy kutakodsz apád telefonjában.
2015. dec. 24. 00:10
 13/16 anonim ***** válasza:

Nézzél szét és látni fogod, hogy rengeteg slampos, elhízott, ápolatlan stb... feleség van, akik mellett mégis kitart a férjük egy életen át.

Legalább ezt a kis pár perces "vizuális örömöt" nem kellene sajnálni tőlük!

2015. dec. 24. 10:22
 14/16 anonim ***** válasza:
Normális,jobban megjön a kedve ha lefekszik!
2015. dec. 24. 14:01
 15/16 anonim válasza:

Mert elhanyagolja az asszony! Nálunk is ez van! Inkább hagyja ott?

Jobb ez így!

2015. dec. 26. 13:04
 16/16 anonim válasza:
Es mivan ha veri látszik hogy ezt gyerek írta! Ha veri az csak a felesége hibája! Ha ki tudná elégíteni akkor nem kéne! Sajnos ez sok családban így van!
2015. dec. 26. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!