Most tényleg ennyire tiltani kell? Egyetértetek anyukámmal, igaza van?
Ő szerinte elvált férfitől, akinek gyereke is van olyannal ne alapozzak a jövőre.
Na de miért is? Jobb egy olyan aki komolytalan? Még ha nős lenne persze hogy nem foglalkozok vele, de így szerintem nincs benne semmi kivetni való.
17 éves vagyok, ezelőtt eléggé szabadon éltem, ez a szabadon nem azt jelenti hogy mindenkivel összefeküdtem, és ezúton se tervezem, én leakarom magam kötni, nincs szükségem arra hogy kiéljem magam, ahhoz túl rövidnek tartom az életet hogy elszórakozzam.
9év van köztünk, a korral eddig nem volt sose baj a családban, anyukámat az zavarja hogy elvált.
Már olyanokat mond hogy jönni fog velem, hogy ne tudjak Vele találkozni, meg a drága barátnője azt tanácsolta neki hogy pofozzon fel engem, hogy észhez térjek. Anyukám szerint jó tanács.
Lassan 18vagyok, és most kell így csinálni velem?
Eddig kifogtam a bunkó férfiakat, akiknek vagy csak a szex kellett, vagy egyszerűen rövid távra terveztek. Nekem meg vagy komoly vagy semmi. Anyu szerint nem kéne lekötni magam, de én attól vagyok boldog, ha tartozok valakihez, és ha nekem ez kell, és lehetőség is van rá akkor miért nem csinálhatom úgy ahogy nekem jó?
Nem szoktam anyukámnak hazudni, de ezzel azt fogja elérni.
Ja és még annyi hogy azóta változott ő mióta barátjával szakítottak. Azóta pasitéren túlságosan is beleszól az életembe.
Szia!!!
Én már végkép nem akarom osztani az észt, mert mi maradna akkor nekem...
Szerintem is túl fiatal vagy még ahhoz, hogy felvállalj egy ekkora korkülömbséggel járó kapcsolatot. Tudom, hogy most még nehezen hiszed el, de ahogy felnősz, majd megérted, hogy kettőtök között nem is egy világnézeti váltásmód van... majd rájösz... két éve még én is teljesen másként gondolkodtam, mint most... Lehet hogy most dúl a szerelem, és minden tökéletesnek tűnik, de az apró tökéletlenségekből lesznek az igazi veszekedések, amik nem az ágyban végződnek, hanem úgy, hogy ránézni nem lesz kedved a másikra... Ne tartozni akarj valakihez, hanem inkább próbálj meg szeretni valakit...
Én sem tervezek hosszú távra, csak hagyom, hogy a dolgok megtörténjenek, és legyen, aminek lennie kell...
Most el foglak keseríteni:menekülj.Nem azért ,mert anyukád mondja,hanem azért,mert egy normális pasi,ha gyermeke van,akkor nem egy 17 éves lánykát hálóz be,hanem olyan nőt keres,aki vel hosszú,tartós kapcsolatban maradhat.
Mert neki már a gyermekére is gondolnia kellene és ha nem is élnek együtt,akkor se gondolkodhat úgy,hogy elleszünk,aztán majd szétmegyünk,ha nem működik.Aztán keresek mást.
Az se túl jó ötlet,ha a gyerek ki van zárva a ti közös életetekből,mert a gyerekek nem hülyék(pár évesen sem)és haragudni fog RÁD(mert az apjára akkor se fog,ha...),amennyiben tartós a kapcsolat,akkor elöbb-utóbb ez vissza fog ütni,szóval ez a megoldás se jó.
Remélem érted,mit vázoltam fel.
Szerintem nincs igaza anyukádnak.
Én 13 voltam, mikor megismerkedtem a barátommal (10 évvel idősebb), és azóta is, már 5 éve együtt vagyunk. Soha nem volt balhé közöttük, ugyanúgy szeretjük egymást, mint a legelején.
Jó, neki nem volt sem gyereke, sem exfelesége, így arról nem tudok nyilatkozni. Legalább időben felismerte, hogy nem működik a házassága, és ha jól veszem ki a szavaidból, a gyermekével is tartja a kapcsolatot. Szerintem felelőtlen akkor lenne, ha otthagyta volna terhesen a feleségét (akkor még barátnőjét).
Ne hagyd lebeszélni magad, ha szereted és ő is téged, miért szakítanátok? Ha vállalod, hogy bajos lesz néha az ex és a gyerek miatt, akkor ebből még örökké együtt is lehet. Ha meg nem, hát szakítotok, vagy elváltok, azért ez sem akkora katasztrófa.
Sok sikert!
L/18
köszönöm. Igen most ennyire erővel semmibe se kezdenék hogy egyszer vége lesz..
Felelőségteljes azt tudom. Bízok is benne, szeretem is, csak nagyon rossz hogy anyum szószerint tilt tőle, és minden nap hallgathatok.
Tegnap is elakartam anyumnak mondani hogy mi hogy van, hogy ne azt képzelje Róla hogy csak úgy otthagyta a családját, mert nem így van, de megse hallgatott, csak balhézott velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!