Szerintetek elmondjam a tesómnak, hogy a párja mit csinált?
A tesómat megcsalta a párja. A tesóm meg 6 hónapos terhes.
Mióta tudom magamban őrlődök, legszívesebben elmondanám neki. De aztán mégse, akkor meg nem bírok a szemébe nézni. Főleg ahogy áradozik róla, közben meg ilyen féreg dolgot csinált.
Mitévő legyek?
neked kell tudnod, hogy erről akarna-e tudni egyáltalán a testvéred
másrészt, először a pasival kéne beszélned, rábírni arra, hogy magától mondja el
11# a baj,hogy elég egyszer félre menni, úgyis hazavihet valami nemi betegséget. ráadásul a terhesség miatt nyilván nem is használnak óvszert se. szóval már csak ezért is el kéne mondani.
de amúgy is. biztos nagy törés lesz neki, de szerintem el kéne mondanod neki.
igen, lehet egy ideig téged fog utálni miatta, de idővel hálás lesz,hogy megszabadítottad attól a patkánytól
Ha én megtudnám, hogy a pasim megcsalt, és a testvérem tudott róla, de nem szólt, duplán elárulva érezném magam, és jó eséllyel épp az által a két ember által, akikben a legjobban bíztam.
Mondd el neki mindenképp. Hogy mit kezd vele, az a saját döntése, de tudnia kell. Az az előnye is megvan annak, ha elmondod, hogy így mellette tudsz lenni és támogatni, amikor kiborul. Ha később derülne ki, még ez a lehetőség is elveszne, mert semmi alapod nem lenne mellette állni, miután hónapokig hallgattál.
Ráadásul a szíved is efelé húz, hallgass rá, nem hülye.
Ez egy korábbi kérdés. Én elmondanám.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Nehéz kérdés. A húgom egy olyan pasira hajtott, aki a fél várost meg...ta. Rám is rám hajtott, de a húgom nagyon akarta őt, én nem kívántam versenyezni, és összeházasodtak. Lett két gyerekük. Az lepne meg, ha azóta nem csalta volna meg a férje, de nem tudom, szólnék-e. Egyrészt mert a húgom tudott a krapek előéletéről, másrészt mindenkivel megszakította a kapcsolatot anno, aki nem pozitívan nyilatkozott a pasasról, nekünk is évekbe telt, hogy normalizálódjon a viszonyunk. Szóval elvileg tudnia kell, kit választott.
Nem tudom, a tesódéknál is ez-e az eset, de megszakad érte a szívem. Ha nem tudja, az is gáz, ha így várja a gyereket, az is. Esetleg érdemes a szülést megvárni... De nem tudom, nem tudom. Nagyon szomorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!