Szerintetek elmondjam a tesómnak, hogy a párja mit csinált?
A tesómat megcsalta a párja. A tesóm meg 6 hónapos terhes.
Mióta tudom magamban őrlődök, legszívesebben elmondanám neki. De aztán mégse, akkor meg nem bírok a szemébe nézni. Főleg ahogy áradozik róla, közben meg ilyen féreg dolgot csinált.
Mitévő legyek?
HA nem egyszeri eset volt, hanem folyamatosan csalja, akkor én elmondanám, a tesódnak joga van az igazsághoz.
Egyébként biztos vagy benne?
Azt nem tudom, hogy első eset vagy sem.
De igen ez tuti.
Attól függ milyen a kapcsolatod a tesóddal és milyen a kapcsolata tesódnak a párjával. Tégy belátásod szerint.
Én nem mondanám el, mert a mi kapcsolatunk nem jó, sosem beszélünk semmiről, főleg nem gondokról, főleg nem őszintén, tehát nekem az nem hiányozna, hogy kiabáljon velem, meg rágalmazzon, hogy hazudok.
igen. lehet,hogy nem fog hinni neked ,de az már az ő baja.
ha elmondod neki ,hogy honnan tudod és miért vagy benne biztos ,hogy tényleg megcsalta,akkor onnantól kezdve ha nem hiszi el neked, tudjon rá.
majd ő eldönti,hogy képes -e megbocsátani neki. utána ne erőltesd a témát. egyszer mondd el és kész. szerintem joga van tudni.
kevés gerinctelenebb dolgot tudnék mondani ennél, hogy a közös gyereküket várja,gondolom emiatt megcsappant a szexuális életük. a csávóka meg egyből megy is máshoz. ez nagyon undorító, én nem maradnék vele.
Gondolkodj!!!!
Mi lesz,ha szétmennek? Válóper? A tesód terhesen járjon a bíróságra? Mi lesz a gyerekkel,ha a tesód idegösszeroppanást kap?
HALLGASS!!!
37/KAN
Nehez kerdes, a helyedben nem artanam bele magam. Ebbol nem lehet jol kijonni, es nagy valoszinuseggel te leszel majd a hibas mert szetversz egy csaladot. Tudom hogy hulyen hangzik de gyakram a rossz hir hozojat olik meg.
Sokan majd nullaznak erre ezerrel, meg horognek majd hogy el kell mondani!!! de nekik fingjuk sincs mit beszelnek.
Nagyon jóban vagyunk, ezért is nagyon nehéz magamba tartanom.
A párja nem tudja, hogy tudom.
Nincsenek összeházasodva így nem kellene bíróságra járnia ilyen miatt. Egyenlőre még az apasági nyilatkozatot sem készítették el.
Viszont ha megtudja a tesóm később, ráadásul azt is hogy én tudtam akkor egy életre megutál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!