Mit tehetnék? Megbeszéltem vele, mostis beszélünk, már 2 órája győzköd, és mondja, h sajnálja. De félek.
2 napja érzem azt, hogy eltávolodott tőlem.
pedig nincs senkije, ez biztos! mert megadta a jelszavát a mail és a közösségi fiókjaihoz, és naponta találkozunk, este beszélünk, skypeon 3-4 órákat, délután együtt vagyunk 2-3 órákat, szerdán este 7ig szombaton szintén estig.
bemutatott otthon,tudom a múltját ismerem a reakcióját, beszélgettünk erről ma, és mondtam neki ezt.
elsírtam magam, nemértette mi a bajom, de szorosan ölelt, és nem engedett elmenni, kiderült, hogy otthon sokat balhézik az apjával, ezért volt velem picit bunkóbb és ingerlékenyebb.
Ő is sírt, könyörög, hogy bízzak benne, hogy higgyek neki, hogy szeret, és nemtudja, hogy mivel bizonyítson.
a félelmem, a megcsalás stb. a régi kapcsolataimból jött.
de nemtudom mit tegyek, hogyan legyek még extrább neki...?
17 vagyok, Ő19, 5 hónapja járunk.
Vannak jobb és rosszabb napok, de attól ő még ugyanúgy szeret! (bizonyíték, amit te is írtál, hogy átölelt)
Ne nyaggasd ezzel, így is elég baja lehet. Légy vele kedves, és meglátod, majd eltűnik a fekete felhő:)
Szia!
Nekem az jön le, hogy nagyon gyerek vagy Te még ehhez a kapcsolathoz. NEhogy már valakinek ne lenne annyi magánszférája, hogy a postafiókjához ne lenne kódja amit nem tud a barátnője (kedvese). Min alapszik a Ti kapcsolatotok, merthogy bizalmon nem az biztos?! Hogy jössz ahhoz, hogy elkérd a jelszavát és nézegesd, hol mikor jár bent? Nem tudom én sosem ellenőrizgettem a páromat, pedig az utóbbi fél évben távkapcsolatban vagyunk! Soha egy pillanatra nem jutna eszembe, hogy felmenjek mess-re skype-ra, Iwiw-re, hogy megnézzem vajon megcsal-e? Se magamat se őt nem aláznám meg ezzel.
Egyszer rájössz arra, (előző kapcsolataid ide-oda) hogy akit szeretünk abban megbízunk és nem koslatunk folyton utána...
Másrészt ideje lenne őszinte lenni a másikhoz, mivel ha neki gondjai vannak ,akkor kihez forduljon, ha nem hozzád? Miért vagy a barátnője?azért hogy legyen akin letölteni a dühöt? Lehet, hogy vannak problémák, de amiatt sosem azzal vagyok a legbunkóbb akit a legjobban kéne szeressek!
Szerintem mindkettőtöknek tanulnia kell még, tiszteletet és bizalmat egymás iránt. MErt annélkül nem fog menni és csak kínlódás lesz az egész semmi több...
sok sikert!
2o-L
Még csak 17 éves vagy?!... 8-o
Nem dől össze a Világ : hagyd a fenébe, millió más srác van még a Földön! (Szebbek, jobbak, okosabbak, kedvesebbek.)
Nem foghatsz senkire géppisztolyt, hogy veled járjon!
Ha menni akar : MENJEN! :D
off:Most miért gáz,hogy tudja a jelszavakat?
én is tudom a páromét,szinte kezdetektől fogva mindenhová.Az más kérdés,hogy csak akkor használom,ha pl megkér vmire,hogy intézzem el.
Válasz:Nem értem,miért akarsz extrább lenni?Így vagy jó neki,csak tudj benne bízni.Lehet,hogy valóban nem vagy elég érett ehhez a kapcsolathoz,de ez nem is baj,akik ezt írják,ők sem ezzel a gondolkodással kezdték.
Szimplán szeresd és légy vele megértő,a többi majd alakul:)fel a fejjel,egy fiú,ha nem szeret,hidd el,hogy azt érzed:)DE azt hiszem te is tudod,hogy itt nem erről van szó
2o:46-os vagyok
21:oo!
Nem hiszem, hogy itt arról lenne szó, hogy a lány azért tudja a jelszavát a fiúnak mert intézni kéne dolgokat...Régebb én is tudtam a páromét, de sosem arra használtam, hogy leellenőrizzem, hogy megcsal-e...
A kérdező pedig pontosan erre használja...
Bizalmatlanság bizalmatlanságot szül itt erről van szó...
üdv még egyszer
2o-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!