En 27 anyuka vagyok a ferjem 29 10 eve ismerjuk egymast 5 eve hazasok vagyunk. Egy gyerek van 6 eves es a kapcsolatunk hulamvölgyben van, bene van minden negativ. Stb. ritkan beszelünk . Mit tegyek medig lehet ezt birni? Hazasag nagyon nehez.
Gondoltam,hogy nem fog senki a helyesírásoddal szekálni.:))
Mert ÉN akartam.xD
De Előző a szívemből szólt.:D
Nemcsak a helyesírással hanem a mondatok megalkotásával is probléma van.
Így nem hiszem hogy képes bárki is normális, intelligens kommunikációra más emberekkel.
Nem bántás, de a sorok alapján nekem ez jutott eszembe, elnézést.
én vagyok a 15:06-os.
Akkor kijavítalak,hogy kapj helyesebb válaszokat.:))
,,Én egy 27 éves anyuka vagyok, a férjem pedig 29 éves.10 éve ismerjük egymást.5 éve házasodtunk össze és van egy gyerkünk,aki 6 éves.A kapcsolatunk hullámvölgyben van.(,,benne van minden negatív"<--ez mit is jelent?) Ritkán beszélünk."
Azt,hogy meddig bírod csak te tudod..a házasság miért nehéz?Tán nem 120 kg?:))
A többi elég értelmetlen,de azért remélem én helyesebben mondtam el.:))
De utálom ezt a sok kretén kötözködő okostojást, akik nagyon jól értik a kérdést, de azért a helyesírással és a fogalmazással bas.zogatják a bajban levő kérdezőt!!!!!!!!!!!
Én is tudom, hogy kell a szavakat helyesen leírni, de nekem kibírja a májam, hogy ne fitogtassam ezt, hanem a kérdésre válaszoljak. Szerintem ehhez kell intelligencia, nem a kérdező ledorongolásához.
Kérdező,mióta áll fenn ez a probléma? Pontosan mi a baj a házassággal? Nem lehet, hogy belefásultatok a hétköznapokba, túlfáradtak vagytok? Vagy úgy érzed, Te mindent megteszel, a férjed viszont érdektelen? Próbáljátok megbeszélni. Mozduljatok ki, bízzátok a gyereket a nagyszülőkre, és menjetek "randizni", öltözzetek ki szépen, és üljetek be valahova beszélgetni egy pohár bor mellett. Hátha kiderül pár dolog.
Tudjátok, az ember szívesebben válaszol olyannak aki szépen, értelmesen ír.
Így úgy tűnik mintha egy buta 14 éves lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!