Ti mit gondoltok erről a férfi hozzáállásról?
már ne is haragudj, de amit ide leírtál abból nekem az jön le, hogy a barátod jobban jár ha jó messziről elkerül téged.
komolyan mondom, ahogy olvastam az irományod teljesen olyan érzés volt bennem, hogy te nem is szereted ezt az embert, és csak valamiféle "nyűg" számodra.
szakítsatok mihamarabb, mindkettőtöknek jobb lesz hidd el.
"Tegnap ő hozta fel a témát, miszerint mióta én nem hozom fel és nem "erőltetem" azóta ő is azt érzi, hogy szeretne már jövőre külön menni és velem lakni, mert jó érzés belegondolnia. Most komolyan, ezt érti valaki???"
Kérdezz rá arra nála amire kíváncsi vagy. Én azt veszem le, hogy korábban nem volt benne biztos, de mostanra megérett a gondolat. Az indoklás szerintem csak duma vagy ürügy vagy felvezetés, hogy felhozza a témát.
19F
Te egy határozott, domináns csaj vagy, pontosan tudod, mit akarsz, neki meg idő kell, amíg hozzászokik a változás gondolatához. Számára az, hogy kilép a gyerekkori otthonából, egyértelműen azt jelenti, hogy veled képzeli el a további életét. Szüksége van a háttérre, az otthonra, ha te folyamatosan azt érzékelteted vele, hogy részedről lehet, hogy csak átmeneti az együttlakás, elképzelhető, hogy kitáncol az egészből.
Nem rizsa szerintem, ez valós félelem. Adj neki időt, éreztesd, hogy szereted, de ha úgy érzed az összeköltözés után, hogy nem fog menni, ne menj hozzá sajnálatból.
"Ő még 5 naptól sosem volt távolabb az otthon melegétől és anyucitól"
- Ha velem kapcsolatban ilyen stílusban fogalmazna a párom, elgondolkodnék a továbbiakról.
Első: Azért ezt igy nem jelenteném ki és én az a tipus vagyok, aki előbb szeretné megoldani a problémákat, mintsem kidobni a fenébe az egész kapcsolatot...Persze azt könnyebb, de néha megéri a fáradalmakat, bár ma ez manapság nem túl divatos.
Kedves harmadik: Hát az, hogy te ezt te most hogy értelmezted az már a saját dolgod. Mindenesetre örülök, hogy egy kis irományból le tudtad szűrni lelkem összes érzését a párommal kapcsolatban. Majd mi eldöntjük, hogy jobb lesz e- együtt vagy külön, a kérdés nem erre irányult :)
Soha ne állj le anyuci pici fia emberrel aki azzal szemben akivel az életét tervezné kétségei vannak!!!!
Komolyan!
Én fél évig győzködtem anno a pasit és végül akkor lépett mikor azt mondtam , hogy akkor nincs értelme folytatni..én barom meg belementem ...8 teljes évig szenvedtem mire ráeszméltem , hogy egy örök mamlasz gyerekkel vagyok együtt...
5 hónapja dobtam...volt állása évek óta ugyanott nettó 140 ezres fizetése simán eltartotta volna magát stb..és mit csinált? Felmondott és visszaköltözött anyucihoz borsod megyébe azóta munka nélkül...életképtelen semmik!! A legrosszabbak!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!