Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez normális gondolkodás?

Ez normális gondolkodás?

Figyelt kérdés
30 éves nő, nem gyerekpárti. Úgy gondolja, hogy talán egyszer szül annak a férfinak akit szeret. De ha esetleg védekezés mellett terhes lenne, nem vállalná. Egyedül meg semmiképp. Olvasom itt sokszor, hogy mindenki szülne, meg nem számít a gyerekek száma. Ezért kérdezem, hogy ennek a nőnek a gondolkodása normális szerintetek?
2015. dec. 5. 11:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Igen.

Sajnos sokan szülnek úgy,hogy "majd lesz valahogy".

A tv-ben ezeket látod,amikor nincs mit enni a gyereknek.

Szerintem mindenkinek ismernie kell a saját lehetőségeit,korlátait,és az alapján "eljárni" ebben a kérdésben.

Én sem szeretnék soha gyereket,27 éves vagyok,de már 17 évesen is tudtam ezt.

Nem is tehetném meg,nem vagyok olyan helyzetben,de ha olyan helyzetben lennék sem szeretnék.

Nagyon szeretem a szabadságot,és ezért nem áldoznék fel semmit.

2015. dec. 5. 16:21
 12/13 anonim ***** válasza:

"De ha esetleg védekezés mellett terhes lenne, nem vállalná." Na itt nem lehet felelősségteljesnek mondani. Aki dugni tud, azt tudja vállalni a következményeket is. Felnőtt embernek az a dolga, hogy nem bújik ki a felelősség alól. Mindig jön a lepontozás, mert sokan azt mondják felelőtlenség vállalni gyereket, szerintem meg az felelőtlenség, ha az ember a könnyebb utat választja, mert a felnevelés az amihez kell a felelősségtudat. Sajnos a mai világban kevesekben van meg."

Maradjunk annyiban, hogy ha kizárólag azok a nők szexelnének, akik készen állnak egy gyerek felnevelésére, ti férfiak nyivákolnátok a legjobban. Persze, gondolom, te vagy a nagy kivétel, aki az egyéjszakás barátnőt is feleségül venné, ha becsúszik a terhesség...

2015. dec. 5. 17:39
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem ez egy normális hozzáállás. Nem "A" normális hozzáállás, mert személyiségtől függ a normális hozzáállás. Aki még nem érzi magát anyának, az ne szüljön gyereket, még akkor sem, ha utána örökbeadja, mert ritka nagy pszichés gondokat okozhat vele magának. És pláne ne nevelje fel, mert nem garantált, hogy előjön az anyai ösztön, ha kibújik a kisbaba (tudom, sokan szeretik mondani, hogy jaj, ha meglátod azt a kis cuki pihegő fejét, akkor... de nem, ez nem mindig következik be), mert azzal a gyereknek árt... mert a gyerek előbb-utóbb meg fogja érezni még a legfelelősebb "ha már megszültem, felnevelem" hozzáállás mellett is, ha nem szeretik... főleg ha mellette még esetleg csóró is...
2015. dec. 6. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!