Ez normális gondolkodás?
Igen.
Sajnos sokan szülnek úgy,hogy "majd lesz valahogy".
A tv-ben ezeket látod,amikor nincs mit enni a gyereknek.
Szerintem mindenkinek ismernie kell a saját lehetőségeit,korlátait,és az alapján "eljárni" ebben a kérdésben.
Én sem szeretnék soha gyereket,27 éves vagyok,de már 17 évesen is tudtam ezt.
Nem is tehetném meg,nem vagyok olyan helyzetben,de ha olyan helyzetben lennék sem szeretnék.
Nagyon szeretem a szabadságot,és ezért nem áldoznék fel semmit.
"De ha esetleg védekezés mellett terhes lenne, nem vállalná." Na itt nem lehet felelősségteljesnek mondani. Aki dugni tud, azt tudja vállalni a következményeket is. Felnőtt embernek az a dolga, hogy nem bújik ki a felelősség alól. Mindig jön a lepontozás, mert sokan azt mondják felelőtlenség vállalni gyereket, szerintem meg az felelőtlenség, ha az ember a könnyebb utat választja, mert a felnevelés az amihez kell a felelősségtudat. Sajnos a mai világban kevesekben van meg."
Maradjunk annyiban, hogy ha kizárólag azok a nők szexelnének, akik készen állnak egy gyerek felnevelésére, ti férfiak nyivákolnátok a legjobban. Persze, gondolom, te vagy a nagy kivétel, aki az egyéjszakás barátnőt is feleségül venné, ha becsúszik a terhesség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!