Támogatnád ebben a feleségedet/párodat, ha emiatt nem érezené jól magát?
Gyermekvállalás és az egy év utáni szoptatás miatt, megszeretné csináltatni a mellét.
Támogatnád benne?
Csak ha már nem szeretnénk több gyereket vállalni (ez ugye elég logikus) és nem szeretne bele idegen anyagot (mert attól nagyon idegenkedem).
(Na meg lehetőleg a sebész ne akarjon mellbimbó-áthelyezést, mert annak is roppant kiábrándító a végeredménye ahogy láttam.)
29F
Nem a gyerekvállalás és az egy év utáni szoptatás miatt lett lógós/petyhüdt/akármilyen a melle.
2 gyerek (már tizenévesek) és kétszer több, mint 1-1 év szoptatás után sem lett lógós a mellem.
De ismerek olyat, aki nem szoptatott, de még terhes sem volt, mégis lóg a melle.
Ha zavarja, hogy olyan a melle amilyen, és anyagilag nem okoz gondot, csináltassa meg.
De ne fogja a gyerekvállalásra és a szoptatásra.
Fogadja el, hogy ilyen típus.
Szoptatás előtt semmi baj nem volt a melleimmel, egyáltalán nem lógtak és feszesek voltak.
A terhesség alatt mindössze 7 kg-ot híztam, ami szülés után rögtön lement.
Viszont a melleim 3* akkorák lettek mint voltak, és mostanra megvan ereszkedve. Nagyon rosszul érzem magam miatta.
A férjem eddig eléggé vegyes érzelmekkel áll a dolog felé.
Még nem tudom, hogy felvarrás vagy szilikon.
Már beszéltem meg konzultációt, ott az orvos megmondja mit lát jobbnak.
Két kérdés!
Mennyi idős a pici, illetve édesanyád melle hogy állt szoptatás után?
2,5 éves a kislányom, 1 éves koráig szoptattam.
Anyukám nem tudott szoptatni.
Csak azért kérdezem, mert nekem jó két év kellett, hogy ne legyen 'vizslafülecske". :S
Pár hónapja hagytam abba a második pici szoptatását, most megint eléggé lógós, üres.
Én támogatnálak, illetve férjemet kérdeztem, ő is azt mondta.
Nekem majd a hasamat kell átszabni, mert sajnos az nem produkálta már az első gyereknél se, amit a cicim. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!