Elvárhatom ezt a szüleimtől?
itt minden a ti anyagi helyzeteteken múlik. igazából ezek szerintem nem elvárások a szülővel szemben.
ha olyan a hozzáállásuk, hogy szívesen finanszírozzák ezeket neked, az jó dolog, de ha nem akkor nem.
Ha tényleg rossz a szemed, akkor ráfér egy műtét. Bár lehet még várni kellene, gondoljátok át, hogy melyik kezelés szükséges. Amúgy rövid vagy távollátó vagy és hányas dioptria?
Én rövidlátó vagyok 2,25 dioptria. És nekem is elég zavaró, feliratokat nem tudok elolvasni, szemüveg nélkül 10 méterről minden homályos. :C
Ha telik rá, akkor ez normális, hogy segítenek.
Ha ez gondot okoz anyagilag, akkor nem.
21 ev alatt felelotlenseg a szemedet megmuteni, ezt az orvos is tobbszor el fogja mondani.
Amugy ha megtehetitek szerintem se gaz. Nem a legujabb Gucci labujjmelegitore meg iPhone85-re koltod a penzt, csak kozepesen luxus dolgokra.
De aranyos vagy! De komolyan! Szerintem nyugodtan fogadd el, pláne, hogy Te is beleadsz. Én csak akkor nem fogadnám el, ha tudnám, hogy nem engedhetjük meg magunknak, vagy tudnám, hogy azért teszik, hogy ezzel később érzelmileg zsarolhassanak. (pl."milyen hálátlan vagy, hogy itt hagysz, pedig mi mindent megtettünk érted")
A jogsit pedig csak felelősséggel! Úgy tekint rá, mintha egy fegyver lenne a kezedben, mert bármennyire is mindennapi, attól még öl. Rutinos vezető is veszélyes, ha pl. épp migrénje van, vagy felidegesítették, hát még egy kezdő. Ne "menőzésből" vezess sose, hanem ha szükséged van rá és érzed, hogy felelősségteljes vagy hozzá.
500 kiló egy szemműtét?!
Csak azt udnám, hogy akkor mija tarkaf.asznak fizetek be havonta egy minimálbérnyi összeget TB címszóval. Hogy rohadjon meg Vitya meg a sleppje...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!