Nem buta egy kicsit a szüleimtől?
18/l
Soha nem volt önbizalmam, de most úgy döntöttem, hogy készítetek egy portfóliót magamról. De a szüleim azt mondták, hogy " kislányom biztosan ezt akarod? Nem vagy ehez kicsit csúnya? Nem vagy szép hagyd inkább" :( borzasztó rosszul esett a saját szüleimtől ezt hallani, tudom hogy nem vagyok szép, de erre azért nem számítottam.
Hát ezt lehetett volna finomabban is.
Amúgy meg 18 éves vagy, úh igazából azt csinálsz, amt akarsz. És ha ettől vagy boldog, akkor csináld.
"Miert sertodnek meg az emberek az igazsag halatan?????"
Mert nem akarják, hogy az a világ, ami bennük él tönkremenjen.
Lehettek volna supportívabbak. Igen. De lehet, hogy csak védeni akarnak a maguk módján. Lehet úgy is önbizalmad, hogy olyan dolgokba kezdesz, amit mások kevésbé tudnak kritizálni. Például elkezdhetsz fotózni tematikusan, vagy kézműveskedni. De ha kedves szüleid alkotása, amikor apád az ecsetével anyád vásznára festett, nem jött össze és ezt midnenki tudja, akkor vagy lehet álmokat kergetni, de lehet valóságból kiindulni. Mindenkinek megvan a saját szépsége, saját ereje, saját módja, hogy megtalálja az önbizalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!