Nem buta egy kicsit a szüleimtől?
18/l
Soha nem volt önbizalmam, de most úgy döntöttem, hogy készítetek egy portfóliót magamról. De a szüleim azt mondták, hogy " kislányom biztosan ezt akarod? Nem vagy ehez kicsit csúnya? Nem vagy szép hagyd inkább" :( borzasztó rosszul esett a saját szüleimtől ezt hallani, tudom hogy nem vagyok szép, de erre azért nem számítottam.
"Miert sertodnek meg az emberek az igazsag halatan?????"
Akkor remélem, te sem fogsz megsértődni, ha azt mondom, hogy nem tudsz írni...
On: Kérdező, nyugodtan csináltass portfóliót, felnőtt embernek nem kell ehhez engedély!
Nem értek valamit.
NEKEM nincs önbizalmam. Tudod, honnan tudom? SENKI nem fotózhat, mindig takarom magam, ha előkerül egy ratyifon. SENKINEK nem mutogatnék magamról fotókat, még én magam sem szoktam megnézni, ha belelógok egy képbe.
Ami végképp tönkretenne engem, az az lenne, ha egy profi csapat megcsinálna, és a retustált képeket nézegethetném, hogy lehetnék ilyen szép, ha az életben létezne photoshop.
ritka, hogy a szülő ne lássa szépnek a gyermekét... François Mauriac A kis idétlen regényében a beteg gyermeket nevelve a szülő egyszer csak rájön, hogy miért fogadja el mégis teljes szívével a "kis idétlent"
Add ajándékba a szüleidnek.
Neked azonban valami jobb dolgot kell találni, ami örömet szerez. Ez nem jó arra, csak egy bántási felület.
Alkoss -írj, rajzolj, énekelj, táncolj, színjátszózz - valamit csinálj, ami kreatív tevékenység. Abból lehet jó dolog.
A szépség relatív fogalom. Rádásul bionyos helyeken inkább adottság kell, nem feltétlenül klasszikus szépség.
Szóval ha a szüleid nem szakértők, akkor inkább hagyd, hogy egy profi mondjon véleményt rólad.
Persze könnyen előfordulhat, hogy elútasítanak, de ez benne van a pakliban.
Ha szeretnéd küld el nyugodtan!
Nehéz.
Mit kéne tenniük? Ködösíteni, hazudni, kifizetni egy rakat pénzt, hogy aztán idegenek vágják az arcodba, nem vagy a legszebb? Vagy ha kinevetnek mások, hogy mennyire nem vagy tisztában magaddal? Akkor azért írhatnál ki kérdést, hogy miért hazudtak, miért hagyták, hogy ekkora csalódásba kergesd magad.
Mindkettő nehéz, szerintem így kisebb a csalódás. Bár a szépség relatív, a lányom legcsúnyább ovistársa milliókat kereső modell lett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!