Én miért nem kapok semmit a szüleimtől?
apád szerint a lyánygyerök nem gyerök
mondjuk elég egyszerűek a szüleid
Milyen nemű vagy? Ha lány, akkor lehet, hogy amiatt különböztetnek meg hátrányosan.
Vagy lehet, hogy elindult egy olyan öngerjesztő folyamat, mint a második válaszolónál, aki csak az egyik gyerekét jutalmazza, mert az jópofizik neki - a másik gyerek meg ezt látja, és nyilván elnyomva érzi magát, ezért visszavonul. A hülye szülő meg emiatt még jobban a másikat preferálja, ahelyett, hogy külön foglalkozna, törődne a másikkal is, próbálná bevonni őt is a mindennapi családi életbe.
Az ilyen jellegű kérdéseket elolvasom, de ezekre szerintem egyszerűen nem lehet jó választ adni. Nagyon sajnállak kérdező, hogy megkülönböztetnek, de nem ismerjük a családban a háttér okokat, a miérteket. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy jól teszik, amit tesznek, hanem hogy nem tudhatjuk, miért teszik, mit gondolnak, mi motiválja őket, vajon valóban ők is így látják-e? Mit éreznek közben, észreveszik-e?
Ezekről csak te tudsz beszélni velük, senki más nem tud hatással lenni rájuk.
Elsőnek: Nem vagyok mostohagyerek, sőt, a tesóm nem volt tervezve, ő volt meglepetésgyerek, én még tervezve is voltam előre.
Harmadiknak: Fiú vagyok, de sebaj ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!