Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nemsoká itt a szülinapom. Nem...

Nemsoká itt a szülinapom. Nem tudom mit kérjek a szüleimtől?! Mert muszály kérnem. Ha nem akkor nem kapok semmit XD

Figyelt kérdés

igazából ugy semmire nincs szükségem, mert amire lenne az meg nagyon drága:S max olyan 20ezer körül választhatok...pénzt nem kérhetek,mert 1 már dolgozom, 2 ajándékot akarnak csak,de semmi nem jut eszembe..ékszerek kilőve mert nem szeretem,telefonom már van,ruhákat nehezen kapok magamra:S semmi ötletem nincs:S

Várok minden ötletet:D

csak norm válaszokat!!ha nem megy ne is irj!

aki ir annak köszi:)

2010. máj. 1. 10:12
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
jah azt lehagytam h 21/L (leszek)
2010. máj. 1. 10:15
 2/11 anonim ***** válasza:
60%
Mp3 lejátszó, fényképezőgép (esetleg te kipótolod),CD-k, könyvek...ilyesmi jutott eszembe
2010. máj. 1. 10:22
 3/11 A kérdező kommentje:

nah a könyv nem is olyan rossz ötlet:D a többi nem igazán nyerő:D

Nagyon köszi:)

Jöhet még!!

2010. máj. 1. 10:27
 4/11 A kérdező kommentje:
jah és esetleg tudnál valami jót ajánlani??(kategóriával együtt)
2010. máj. 1. 10:28
 5/11 anonim ***** válasza:
Dan Brown: Angyalok és démonok (ez a legjobb), Da Vinci kód, vagy az utolsó: Az elveszett jelkép, ezekről biztosan hallottál. Szintén krimi kategória: Douglas Preston & Lincoln Child szerzőpáros regényei is nagyon jók. Van egy trilógiájuk, az összesnek a címére nem emlékszem, csak az egyikre: "A sötétség kereke". Nagyon jó a Gésa emlékiratai is. Vagy Csernus: A nő és nemrégen megjelent : A férfi. Több hirtelen nem jut eszembe
2010. máj. 1. 10:39
 6/11 anonim ***** válasza:

Nekem is most volt születésnapom.

Tőlem is kérdezték, hogy mit kérek, mondtam, hogy semmit, most nincs szükségem semmire. Így nem kaptam ajándékot. És akkor mi van??

Most komolyan képes lennéla szüleiddel csak azért kidobatni 10+E ft-ot, amire igazából nincs is szükséged?

Éljen a fogyasztói társadalom!!

2010. máj. 1. 10:39
 7/11 anonim ***** válasza:

hát te szépen kihasználod a szüleidet...

ha nincs épp szükséged semmire, akkor ne kérj semmit.

összedőlne a világ, ha nem kapnál ajándékot születésnapodra?

2010. máj. 1. 11:17
 8/11 anonim ***** válasza:

még annyit, hogy nekem is most lesz a szülinapom, a 22.-ik.

nekem lennének ötleteim, vannak dolgok, amikre nagyon régen vágyom, de nem kérek semmit, mert ez olyan lehúzás..

nem vagyok már gyerek, hogy kívánságokat mondjak, és a szülőknek teljesítenie kelljen..

nekem elég ha a szülinapomon velem vannak, jókat beszélgetünk, együtt töltjük a napot.

és ha vesznek valamit, annak nagyon fogok örülni, de kérni nem fogok semmit.

2010. máj. 1. 11:20
 9/11 anonim ***** válasza:
PS3, XBOB360, PSP
2010. máj. 1. 12:36
 10/11 anonim ***** válasza:
nekem is most lesz. azaz h 3 hét még. és én annyi mindent szeretnék xDDD
2010. máj. 1. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!