Nemsoká itt a szülinapom. Nem tudom mit kérjek a szüleimtől?! Mert muszály kérnem. Ha nem akkor nem kapok semmit XD
igazából ugy semmire nincs szükségem, mert amire lenne az meg nagyon drága:S max olyan 20ezer körül választhatok...pénzt nem kérhetek,mert 1 már dolgozom, 2 ajándékot akarnak csak,de semmi nem jut eszembe..ékszerek kilőve mert nem szeretem,telefonom már van,ruhákat nehezen kapok magamra:S semmi ötletem nincs:S
Várok minden ötletet:D
csak norm válaszokat!!ha nem megy ne is irj!
aki ir annak köszi:)
nah a könyv nem is olyan rossz ötlet:D a többi nem igazán nyerő:D
Nagyon köszi:)
Jöhet még!!
Nekem is most volt születésnapom.
Tőlem is kérdezték, hogy mit kérek, mondtam, hogy semmit, most nincs szükségem semmire. Így nem kaptam ajándékot. És akkor mi van??
Most komolyan képes lennéla szüleiddel csak azért kidobatni 10+E ft-ot, amire igazából nincs is szükséged?
Éljen a fogyasztói társadalom!!
hát te szépen kihasználod a szüleidet...
ha nincs épp szükséged semmire, akkor ne kérj semmit.
összedőlne a világ, ha nem kapnál ajándékot születésnapodra?
még annyit, hogy nekem is most lesz a szülinapom, a 22.-ik.
nekem lennének ötleteim, vannak dolgok, amikre nagyon régen vágyom, de nem kérek semmit, mert ez olyan lehúzás..
nem vagyok már gyerek, hogy kívánságokat mondjak, és a szülőknek teljesítenie kelljen..
nekem elég ha a szülinapomon velem vannak, jókat beszélgetünk, együtt töltjük a napot.
és ha vesznek valamit, annak nagyon fogok örülni, de kérni nem fogok semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!