Én miért nem kapok semmit a szüleimtől?
Hú ahogy látom nagyon durva különbségek vannak közted és a tesód között :(
Ha ennyire nem lehet velük miről beszélni, mert szerintük rendben van az, hogy lyukas cipőben jársz, akkor jobb, ha suli mellett jelentkezel a diákszövetkezethez, hátha sikerül pár órában hetente dolgoznod :(
Próbálj meg jól tanulni,hogy felvegyenek majd kollégiumba egyetemre/fősulira aztán tipli érettségi után.
Legalább te kapsz hetente 1000 forintot. Meg kell becsülni amid van, vannak mások sokkal rosszabb helyzetben. Én még annyit sem kapok mint te, pedig az én nővéremnek is mindent megvesznek, folyamatosan fizetnek neki mindent. Ő a legfontosabb mindenkinek.
Én minden évben kb csak a szülinapomon kapok pénzt. Nagyon vásárolni se merek elmenni, annyira sajnálom a pénzt, mert tudom, hogy nem kapok, csak a szülinapomon. Maximum csak akkor kapnék 1000 forintot ha kérném, de azt se minden héten...
Szóval nálam évek alatt jön össze jelentősebb értékű pénz, és még akkor is alig merem elkölteni, mindig jól átgondolom mire van szükségem, mert tudom, hogy pénzem csak akkor lesz rendszeresen, ha majd dolgozni fogok, egyébként nem.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!