Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni egy tehetetlen...

Mit lehet tenni egy tehetetlen emberrel?

Figyelt kérdés
Egy hozzám nagyon közel álló rokonról van szó. Nem fogad el semmilyen segítséget, de magán sem tud segíteni. Áll az élete, mennek az évek, de semmi haladás, gyerekként él, a szülei tartják el, a gyerekszobájában él. Szeretnék segíteni, anyagilag is, magamhoz venném, mert fontos nekem, hogy kiszakadjon abból a környezetből. De nem jön. Pánikbeteg, ha kérdezem, mi a baj, nem mondja meg. Pszichológushoz nem megy, hiába fizetné a család. Komoly betegsége is van. Nagyon szeretnék segíteni, de nincs már ötletem, és türelmem sem. Nehéz gyerekkor és felnőttkor következtében nem tudott érzelmileg felnőni. Nem talál munkát sem, párt sem. Mindentől fél, pánikol. Ugyanakkor tudom, hogy többre lenne képes, régebben még életvidám volt, de a rossz családi háttér megtörte az alapvetően vidám. életteli embert.
2015. nov. 26. 23:18
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
kedves utolsó, köszönöm szépen. pont ötletek kellenének, hogy hogyan. mert már elég sokmindent megpróbáltam, elhiheted. ha megírnád, hogy neked mi segített volna, mikor rossz állapotban voltál.
2015. nov. 28. 15:48
 22/23 anonim ***** válasza:
Hány éves az illető, hogy már nem olyan fiatal? Én is hasonló helyzetben vagyok.
2017. jún. 3. 16:42
 23/23 A kérdező kommentje:
már a harmincas évei második felében van. Bár történt azóta előrelépés, az alapvető depresszió megmaradt. Ha megírnád, neked mi segítene, jó lenne.
2017. jún. 5. 17:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!