Mit kéne tennem azzal, hogy sógornőm mindig keresztbe tesz nekem? Többi lent
De, szeretö családban nöttem fel, de attól kezdve, hogy valaki párkapcsolatban él, az a legközelebbi kötelék és nem a szülö-testvér kapcsolat.
Ettöl függetlenül a jó viszony megmarad, ha elötte is jó volt, de nem ez az elösdleges. Ahol a régi családhoz kötödés marad az elsö, ott a párkapcsolat nem sokáig lesz müködöképes - lásd a rengeteg "anyuka kisfia", "anyuka/apuka kislánya", "anyós/testvér beleszól" tipusú kérdések.
"Csak testvér, jó vicc kedves utolsó. xD Aztán megnézném mit csinálsz ha egyedül maradsz, mert mint tudjuk a házasságok több mint fele válásasal végződik, de akár egy kamion is elcsaphatja a kedvest holnap... Akkor majd jó lesz megint a tesó?"
NEm, amikor tönkrement a kapcsolatom, akkor sem mentem sem a szüleim, sem a testvéreim nyakára, ugyanis egy felnött embernek képesnek kell lennie egyedül is megélni, szülö/testvér nélkül is (Még kér gyerekkel is, ahogy én tettem:)
"Egy jó testvér mindig veled van, jóval előbb ott volt mint a házastárs, és még akkor is ott lesz amikor a kedvesnek már a pora is elült rég a láthatáron."
NEM, a jó testvérnek ugyanúgy megvan a saját magánélete, párkapcsolata, és neki nem az a feladata, hogy az én életemet magáravegye.
De ettöl függetlenül a legtöbb ismerösnél a testvérek "nincsenek ott", ha a másiknak problémája van, éppen mert már saját életük, családjuk van.
Itt sincs helyes válasz, úgyhogy lassan csak trollkodni fogok ide járni:)
Amúgy a tesóddal kell beszélned, ha el akarsz érni valamit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!