Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kéne tennem azzal, hogy...

Mit kéne tennem azzal, hogy sógornőm mindig keresztbe tesz nekem? Többi lent

Figyelt kérdés
Tesómnak csinálni szerettem volna egy szülinapi bulit meglepetésből , ezt sógornőmmel meg beszéltem már egy hónappal ezelőtt akkor azt mondta hogy jól van segít bennem mindent , most felhívtam mondtam mi hgy legyen erre mondta hogy leszervezett egy másik helyen tesómnak egy meglepetést.. Nem csak ilyen apróságokba ha tesómat felhívom jöjjön el valahova akkor nem jöhet mert akkor tesóm berúg . Meg ha tesómmal lebeszélek valamit akkor abba is beleszól.. Tesómnak már meg mondtam hogy egy papucs ,de nem tesz elenne semmit én meg már nem tudok mit csináljak..

2015. nov. 25. 15:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
67%

De, szeretö családban nöttem fel, de attól kezdve, hogy valaki párkapcsolatban él, az a legközelebbi kötelék és nem a szülö-testvér kapcsolat.

Ettöl függetlenül a jó viszony megmarad, ha elötte is jó volt, de nem ez az elösdleges. Ahol a régi családhoz kötödés marad az elsö, ott a párkapcsolat nem sokáig lesz müködöképes - lásd a rengeteg "anyuka kisfia", "anyuka/apuka kislánya", "anyós/testvér beleszól" tipusú kérdések.

2015. nov. 25. 16:47
 12/20 anonim ***** válasza:
43%
Csak testvér, jó vicc kedves utolsó. xD Aztán megnézném mit csinálsz ha egyedül maradsz, mert mint tudjuk a házasságok több mint fele válásasal végződik, de akár egy kamion is elcsaphatja a kedvest holnap... Akkor majd jó lesz megint a tesó? Egy jó testvér mindig veled van, jóval előbb ott volt mint a házastárs, és még akkor is ott lesz amikor a kedvesnek már a pora is elült rég a láthatáron.
2015. nov. 25. 16:54
 13/20 acelsziv ***** válasza:
44%
Próbáltad már ezt vele megbeszélni?
2015. nov. 25. 16:55
 14/20 anonim ***** válasza:
54%
Az pedig egyszerű gerincesség és illem kérdése, hogy mások bulijára nem szervezünk rá, ha már megbeszéltük. Akkor sem ha az ünnepelt házastársai vagyunk.
2015. nov. 25. 16:55
 15/20 anonim válasza:
51%
Vágj neki vissza amikor keresztbe tesz neked és el fogja hagyni
2015. nov. 25. 17:32
 16/20 anonim ***** válasza:
58%
Fogalmunk sincs, hogy milyen ember vagy, lehet hogy egy tróger aki beleviszi minden piálásba, balhéba a testvérét.
2015. nov. 25. 17:33
 17/20 anonim ***** válasza:
26%
én szerveznék tesónak egy előbulit a haverokkal, sógornőt meg kihagynám belőle, aztán a szülinap után elmondanám a tesónak mit tett az ő kicsi szerelme és hogy vele szívesen találkozol,de a jegyesében nem bízol meg többet.
2015. nov. 25. 18:09
 18/20 anonim ***** válasza:
82%

"Csak testvér, jó vicc kedves utolsó. xD Aztán megnézném mit csinálsz ha egyedül maradsz, mert mint tudjuk a házasságok több mint fele válásasal végződik, de akár egy kamion is elcsaphatja a kedvest holnap... Akkor majd jó lesz megint a tesó?"

NEm, amikor tönkrement a kapcsolatom, akkor sem mentem sem a szüleim, sem a testvéreim nyakára, ugyanis egy felnött embernek képesnek kell lennie egyedül is megélni, szülö/testvér nélkül is (Még kér gyerekkel is, ahogy én tettem:)

"Egy jó testvér mindig veled van, jóval előbb ott volt mint a házastárs, és még akkor is ott lesz amikor a kedvesnek már a pora is elült rég a láthatáron."

NEM, a jó testvérnek ugyanúgy megvan a saját magánélete, párkapcsolata, és neki nem az a feladata, hogy az én életemet magáravegye.

De ettöl függetlenül a legtöbb ismerösnél a testvérek "nincsenek ott", ha a másiknak problémája van, éppen mert már saját életük, családjuk van.

2015. nov. 25. 18:33
 19/20 anonim ***** válasza:
81%

Itt sincs helyes válasz, úgyhogy lassan csak trollkodni fogok ide járni:)

Amúgy a tesóddal kell beszélned, ha el akarsz érni valamit!

2015. nov. 25. 18:55
 20/20 A kérdező kommentje:
Figyeljetek aki azt hiszi hogy tróger vagyok aki tesóját minden piálásba beleviszi ..Nem olyan vagyok mert életembe kétszer ittam ugy h részeg is voltam bulikba is max cidereket iszok ..Mert apunk alkoholista volt és emiatt nem szeretem az alkoholt.. Aki azt írja hogy nem kell tesómnak a nyakára járni meg ilyennek , az szerintem normális dolog hogy testvéremmel találkozni szeretnék havonta egyszer kétszer mert ő rá néztem úgy mint apámra lehet hogy meg lehet érteni..A másik ha valakivel meg beszélek valamit akkor be is tartom mert nem szeretek a számból s..get csinálni , igen és tesóm nőjétől is elvártam volna , hogy nem tesz keresztbe , de neki arra jó vagyok ha tesómmal összeveszik ide jöjjön hozzám bögni és segítsek neki meg oldani a problémát.. Ezután ha idejön bögve rá csapom a csajra az ajtót ...
2015. nov. 26. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!