A sógornőm hisztije tönkreteszi a kapcsolatunkat, mit tegyek? Szerintem kicsit értelmi fogyatékos is.
A kapcsolatbnak NEM a barátod húga miatt lesz vége, hanem a barátod miatt.
Elöször is ne a szüleinél legyetek, hanem máshol.
Másodszor ha a barátod a húgának ad igazat, és szerinte a kislánynak mindent tudni kell rólatok, akkor a barátod nem érett egy párkapcsolatra.
Nem csak a sógornő jelölted gyerekes, én úgy látom.
Miféle "vőlegény" az ilyen, aki így tart ki melletted, aki szerint a ti kapcsolatotok családi ügy, és nem kettőtök magánügye? Nyisd ki a szemed, és vedd észre, hogy nem vagy eléggé fontos a vőlegényednek, és ne a hugicáját okold. Ő csak egy kotnyeles csitri, de a párod sem felnőtt még az írásod alapján, ahogy te sem vagy az.
A barátod teljesen éretlen a kapcsolatra. Nem a kora miatt, hanem a viselkedés miatt.
Mi 17 évesen ismerkedtünk meg, 25 évesen házasok vagyunk, mert megteremtettünk mindent a közös élethez. Nálunk is voltak családban gondok,mert ugye férjem anyjától elvettem a pici fiát, de sose állt volna az anyja mellé, mert tudta, hogy komolyan tervezünk együtt és nem csak szórakozunk.
Onnantól, mi voltunk a család, persze még nem hivatalosan, de együtt éltünk , az meg teljesen abszurd lett volna számára is, hogy kibeszélje a magánügyeinket.
Ha a párod nem fogja fel, hogy le kell szakadni a szoknyáról akkor teljesen felesleges rá pazarolni a fiatal éveidet, hisz bizonyítja, hogy még gyerek státuszban van. Nagy dolog a tini vagy fiatalkori rózsaszín ködös szerelem, de nem az egyetlen...szóval mérlegelj, jól mondta itt az egyik válaszadó, nem a hugica fogja tönkretenni ezt, hanem a saját vőlegényed.
Ha összeházasodtok, hol fogtok lakni? Ugyanúgy a párod szüleinél?
Csak mert nincs utalás arra, hogy mire alapozzátok a leendő közös életet.
A párodnak fel kellene nőnie, mielőtt házasságot köt, ha nem áll ki melletted a csitri húgával szemben, akkor még van hová alakulnia. De a kapcsolatotok megromlását szerintem se vetítsd ki rá, mert oké, hogy egy kellemetlen csitri, de ti vagytok azok, akik nem tudjátok kezelni.
Szerintem nem kell annyira kislányozni, mivel 3 évvel vagy idősebb.
Amúgy sokat érsz ha a vőlegényed, hogyha alig tudtok találkozni, kilátásban sincs az esküvő-
Ha tönkremenne a kapcsolat, se hiszem hogy a lány miatt lenne.
Nálunk is volt aki meg akarta fúrni a kapcsolatunkat. De van elég erős ahhoz, hogy más gonoszkodása ne tegye tönkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!